Snö på backen!!

Jag trodde inte mina ögon tidigare idag då det för gudars skymmning faktiskt snöade och jag är typ överlycklig känner jag. Hade jag inte varit snuvig och så förbenat hostig så hade jag garanterat tagit med mig kameran ut och fotat då det har varit riktigt fint ute men men får helt vänta till jag hittar nästa bästa tillfälle att ta med mig kameran och bege mig ut på äventyr men tills att det sker så ska jag kriga mig igenom snuva och hosta så man blir kvitt den någon gång, känns som att det har hållit på bra läääääänge nu men det är bara att kämpa sig fram, vila så fort chans till det finns och inte ta ut sig helt och hållet.
Men men huvudsaken det är huvudet upp och benen ned så löser sig det alltid. 

Ciao så länge
 

Som bäst....

Ja jag vet att det blev ännu en vinterbild men det är pågrund av att jag satt och kollade igenom just mina vinterbilder plus att jag dessutom i denna stund även ser fram emot tills att man får dra på sig underställ och allt som hör till och sen overallen, handskar och så hjälmen innan man får dra igång skotern. 
Det är något med hela den prosessen som jag gillar, jag vet inte riktigt varför eller hur det kan vara så men det är bara det känner jag. Har fått höra att man är tokig men det får jag lov att vara för jag gillar det.
Jag trivs då som bäst på skotern på fjället eller efter någon led och kanske ska tillägga att även systemkameran är med i ett hörn på det hela också.  

Over And Out för denna gång
 


 
 


  
 
 
 
 
 
 
 

Redo som tusan


Redo till tusen är precis vad jag är just nu. 
Nog för att hösten har sin charm men vintern är nog den enligt mig bästa årstiden.
Känner en del och har även hört på jobbet hur många gruvar sig för snön och vintersäsongen men det gör då inte jag, tok som jag är.
Men det får gärna frysa på ordentligt så det blir en bra "grund" innan snön kommer men jag är helt klart redo oavsett vad vädergudarna bestämmer sig för. 

Jag är då helt redo till tusen för denna vinter... 

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0