Pixel

Fick min studentpresent idag (i förskott) och det var en sååå söööt liten undulat som fick heta Pixel, vet inte riktigt än om det är en liten tjej eller om det är en pojke men en Pixel är det då, det vet jag.
Kommer lägga upp bilder på lilla Pixel senare så ni får se sötisen...


Tarzan the cat


Stallkatten Tarzan som inte alls var enkel att ta kort på, bilden togs i samband med första praktikplatsen som var på ridklubben här hemma.
Tarzan är hur sällskaplig som helst men är ibland hur omöjlig som helst att ens lyckas ta kort på.


Perfect

Ja då har man ny dörr i rummet, känns lite ovant eftersom det är frostat glas på dörren också så det är väldigt ovant men det kommer troligt ta någon dag eller så innan man vänjer sig riktigt.
Men snyggt blir det då, passar utmärkt i mitt rum tillsammans med trädtapeten som är på ena väggen.


Stort format


En nallebjörn i stort format. 
Min favorit på praktikplats nr 2 
 


Sweet T


Lilla sööta sötnosen Teo


Happy Time


(Bild från Google)

Fick det glädjande beskedet från mamma att studentmössan är hemma och det gick verkligen fort, fick mejlet från dem i typ Måndags om att mössan var klar och skulle levereras, så det gick väldigt fort enligt mig.
Så det känns skönt att den kommit, var ärligt talat smått orolig om den inte skulle hinna komma eller inte men då samtalet från mamma som berättade att den hade kommit så kunde man pusta ut, nu blir man ju nyfiken istället på hur den kanske ser ut, men imorgon så får man se, ska bli lite spännande faktiskt om jag ska vara ärlig.



Missing It


(Bild från Google)

Har sen typ en vecka sen saknat allt som har med undurlater att göra och har framförallt saknat kvittret man vaknar till varje morgon.

Har en så stor lust att skaffa en egen liten krabat. 
 

Fåglar som varit i familjen
Lajm
Vicks Blå
Kodak
Polly
Så två damer och två herrar som var hoss oss under olika perioder.


Röd tråd

Finslipning på talet inför tisdagens redovisning, känns faktiskt lugnt...än så länge
Talet är nu nedskrivet i stora drag så nu är det typ att få det så bra som möjligt och att
allt är "sammanlänkat" för "testtalet" vi hade tidigare gick inte så bra då jag var för utspridd i talet så all min koncentration har gått till att få det så bra och att talet följer "den röda tråden" men jag tro faktiskt att det kommer att gå bra, känns då som så. 

Så min kväll kommer att bestå av att finputsa på talet så det blir det lilla X-tra (får jag hoppas det blir) 
Men även Måndagen blir det finslipning, har ju till Tisdag på mig att putsa på det... 

 


Ljuvlig Middag

En GOD middag är avklarad och det var verkligen ljuvligt gott...


21 Maj

Ja då har man återgått till arbetet inför nationella på Tisdag då vi ska hålla ett tal och det är i Svenska B som det är och det känns faktiskt helt okej inför Tisdagen som jag i drömmarnas värld helst skulle vilja slippa men har typ inget annat val än att få det gjort...


Nästa vecka så SKA det bli

Under nästa vecka så ska har jag bestämt att min studentmössa SKA komma 


Tokigt

Att man kan få för sig en del knasiga saker!!


Varför just mig

Inte alls min dag nu känn jag, illamående till 1000 och även skakis och huvudvärk, inte alls en bra kombination, enligt mig för det går verkligen inte göra någonting utan att känna sig illamående.
Om det inte blir bättre under nästa lektion så kommer det bli sjukanmälning, OM det inte blir bättre vill säga.  


Vill inte!!

Har typ mått illa sen jag vaknade för ungefär 40 minuter sen, gillar det verkligen inte.
Gillar verkligen inte denna morgon då allt känns typ helt fel.
Men det är typ bara att bita ihop...


Praktikminnen


Saknar lilla sötnosen och tokfian Astrid


I don´t like rain

Sitter på skolan och ojar mig rent ut av då det regnar ute just nu och jag vill inte att det ska regna då klassen efter denna lektion ska på studiebesök på Arbetsförmedlingen, det som är tur är ju att det inte är så långt dit men endå, det regnar och jag vill verkligen inte gå ut men har typ inget annat val än att göra det, hur som helst så måste jag ju gå hem i regnet om det inte slutat då men det tro jag inte att det gör....


Gaaah Why?!!

Bli väldigt tokig då Word inte vill ändra de ändringar som jag vill ha det...
Det är projektarbetesraporten som Word inte vill göra som jag vill med, jag håller på att bli tokig. 

   


Upp/Ned

Igår var det ju hur spännande som helst och det gick ju verkligen bra för Sverige så det blir ett stort + från mig
Men idag blir det PA-raporten och kanske lite annat också men sen blir det kanske även packa inför tillbakaresan till skolan :(


Fredagsmys

Sitter och lyssnar på Spotify och ska väll snart gå och vara mer sällskaplig med the family.


Nära ögat

Jag höll ärligt på att ta ihjäl telefonen idag då 408 låtar samt lite bilder försvann spårlöst men det är fixat som tur är då en del praktikbilder finns på mobilen :)

Nästan slut :(

Ja då var nästsista dagen på Hundoasen avklarad och imorgon så slutas dagen vid lunch för min del...


Grusigt värre

Dagens väder kan man lugnt kalla för aprilväder utan bekymmer för ena sekunden så snöar det och andra så regnar det eller uppehåll, så vet inte alls hur vädergudarna tänkt sig riktigt.
Men man kan inget annat göra än att bege sig ut i regn/snöandet då det finns hund/hundar som vill ut på promenad/promenader.

Snacka om att hundar kan dra med sig en hel del sand/grus i pälsen då de är utomhus och det regnar, insåg det idag faktiskt...


3 Maj

Det snöar och jag vill inte att det gör det...
Men men, idag så snöade det som sagt och även lite småkyligt så det är bara till att klä på sig ordentligt så ska även denna dag gå utmärkt. 



 


2 Maj

Dagen har gått utmärkt och det har då inte varit några som helst problem då det är ett härligt gäng man arbetar med och det är en drös med trevliga hundar och det finns faktiskt ett antal som jag mer än gärna tar med mig hem då de är för det första hur söt som helst och för det andra hur trevliga som helst att ha och göra med så om jag tänker efter nu så tycker jag verkligen att jag lyckas finna en bra praktikplats så om jag ska ge Hundoasen ett betyg på en 10 gradig skala så får de självklart fullpot av mig.

Inlägg som egentligen skulle laddas upp igår men som inte gick pga problem


Bad Update, I know

Snacka om dålig uppdatering här, men det har varit full rulle sen sista inlägget och när man kommit sig hem igen så har huvud och kropp varit helt knäckt men idag så var det en shoppingdag med moster och det åktes överallt kändes det som men lyckades införskaffa ett par skor och sen mjukisbyxor X2, det känns toppen och sen även ett besök hos kusin H som man typ 8 år sen sist såg så det var skoj...

Ne nu dags för säng om man ska orka morgondagen :P


RSS 2.0