Testar

Bilden skall på någevis föreställa spår av vad som tros och sägs vara från en ren men bilden blev inte riktigt så bra som jag hade hoppas på. Går då att urskilja en svag kant av spåret i snön, mer än det går inte riktigt att se då ljuset inte blev det bästa på bilden och så kan jag ha zoomat in lite för mycket också för att det verkligen skulle bli bra men vad är det man säger "Man lär sig av sina misstag" vilket jag definitivt har gjort för kommer då va mer noga vid nästa tillfälle då djurspår ska fotas på nära håll...
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

Satts på prov

För någon vecka sedan så sattes man helt på prov med sina fotokunskaper.
Man befann sig på isracing i Åsele och det var minsann en häftig upplevelse, motortok som man är så var detta en häftig upplevlse.
Har då en och annan bra bild sen denna dag men har typ mer än hälften av alla som togs som blev dåliga på ett eller annat sätt vilket var mindre roligt det.
Annars är jag väldigt nöjd över resultaten av bilderna då detta var första gången jag ens fotat något som detta.
 
Over And Out
 

Dagsfärskt

Då jag trivs som bäst med kameran i handen och musik i öronen!
 
 
 
 
 
 

En av flera

Ett av flera försök med macron, hade jag inte varit så jädrans skakig på handen så hade bilden blivit bra mycket bättre men träning ger ju färdighet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Talgoxe?

Försökte fota en domherre utan framgång innan jag fann denna lilla söta fågel, absolut högst upp i trädet intill där jag försökt fota innan. Första intrycket var att det kunde vara en talgoxe men i efterhand så är jag osäker på om det verkligen är det men riktigt fin var den.
 
 

1 Mars 2016

Ser nu att jag totalt varit off sen det senaste inlägget, vilket jag ursäktar mig för.
Dagarna rullar annars på som det ska, är för tillfället sjukskriven eller det är mot slutet av sjukskrivningen innan det blir tillbaka till verkligheten igen.
Så både orken och viljan att bege sig ut på promenader har kommit tillbaka så då det var så väldigt fint väder idag så blev det en halvlång promenad och kameran fick dessutom haka på i det väldigt finfina vändret som är idag.
 

RSS 2.0