Tillbaka på banan.....igen

Insåg nu att man inte skrivit något här på lite över ett år, cirka. Men det har då hänt bra mycket sen man sist skrev här vilket jag inte kommer rabbla upp här för den listan är lång. Men ska då försöka ta mig i kragen och göra en bättre uppdatering här. 
Är då "tillbaka till verkligheten" nu efter 4 veckors semester, 4 välbehövliga veckor. . 
Så nu är man (typ) redo igen. 
Under dessa fyra veckor så har det blivit en hel del för min del vilket har varit allt från en flytt till ny lägenhet och en ikea-resa i samband med det.
Sen har man varit på en körtävling på ridskolan i Lycksele och fotat, där bland annat min kära vän, Emma var med och tävlade. Och denna gång så såg man inte ut som ett rödljus då man kom hem, vilket man gjorde förra året då jag fotade då det var en tävling i Villvattnet.
 
Men har nog under denna semester nästan slagit rekord i att bränna sig på ett och samma ställe flera gånger.
Men var då inte ett rödljus vilket jag försöker undvika. 
Sen har man även hunnit med att åka och kolla på en dragrace tävling i Fällfors, något jag har velat göra i flera års tid då sist man var på en sådan tävling var typ kanske 5 år sedan så det var på tiden och att man dessutom hittade en tävling som var under ens semester, vilket gjorde det ju ännu bättre. Gjorde mig ärligt talat överlycklig! 
Men har i övrigt haft en härlig semester. 
 
 
 

RSS 2.0