1 Månad & 1 Dag Kvar

Japp då var det 1 Månad och 1 dag kvar tills man är på resande fot vilket jag verkligen ser fram emot för då bär det iväg mot Thailand. Det ska bli riktigt roligt att åka dit då det är första gången som jag och min familj åker dit. Jag ser verkligen fram emot resan då det ska bli hur roligt som helst.
(Bild från Google)
 

Koncentration!!

Snacka om att jag varit en aningen "lost" idag, trött och sen varit så koncentrerad på det som sker i kassan så jag var helt enkelt så koncentrerad så att jag "tappar" tiden. Trodde helt enkelt inte den var det klockslaget som det var...klockan gick helt enkelt snabbare än mitt huvud idag men kan man skylla på att det är måndag kanske?

Nej men är då helt klart redo för morgondagen så ciáo

Framtidsdrömmar

Satt och tänkte lite på mina framtidsdrömmar, vad jag verkligen vill göra då jag först och främst får snurr på ekonomin så blev den listan ganska lång. Det var allt från att skaffa en egen skoter och egen hund till att resa runt i världen och de länder jag vill besöka är bland annat Australien och sen en del andra länder. Men det blev mycket vilket jag tycker är bra så nu är prioritering nummer ett: Att försöka få snurr på en ekonomi.
Men detta är då saker jag står fast vid och det är något jag verkligen vill så nu är det bara att hålla i och kämpa...

Fryser och finfint väder...

Solen skiner och det är riktigt fint väder men själv så sitt man och fryser, ingen fin kombination enligt mig så men men det är ju ingenting som man precis kan bestämma över så.

Ludde och Kingen tyckte då det var riktigt härligt på altanen då de båda låg och myste i solen så de frös då inte som jag gjorde då de båda låg helt oberörda och njöt av solen som då faktiskt värmde en en liten del.

Snöigt värre

(1/4-13)
Imorse så var det faktiskt riktigt hyfsat väder och nu snöar det en del också. Men det fick gärna vara lika vackert väder som det är på bilden från i måndags i Marsliden.

Annars så har det inte hänt mycket, bara tagit det lugnt och busat med Ludde och Kingen annars så har verkligen ingenting speciellt hänt, laddar helt enkelt om batterierna för nästa vecka...
 
 
 
 
 

Fixpix

Sitter och fixar lite med bilderna jag tog igår under en skotersväng i Marsliden så detta är en av de bilder jag tog under den svängen...
 
 
 
   

RSS 2.0