Gissning? Någon?


Kollade igenom mina bilder och fann denna skojiga bild som är från då jag var på praktik i Stockholm.
Någon som kanske vill gissa på vad som ligger under täcket??

Intressant?


Sitter och spelar på Spelo.se och som ni kanske ser så är det ett Tom och Jerryspel som spelas i skrivande stund.
Plus så har man denna herre, nyfiken som han är ska försöka bita i bitarna som jag rör på skärmen.
Det jag gör verkar då VÄLDIGT intressant för Pixel


Men ååh

Okej, vars i hela fridens namn försvann den snö som fanns på backen?
Idag så är det typ asfalt som man går på och inte snö eller jo en snöslaskblandning men det mesta är asfalt som är framme. Igår så såg det såå bra ut, en bra start för snön men då man vaknar idag så möts man av detta slaskväder, jag som ville eller rättare sagt hoppades på att det skulle gå åt rätt håll nu och få mer snö men nej då det blev raka motsatsen.

Husrace

Ne nu blir det att ta sig i kragen och leta rätt på dammsugaren och ta ett race i huset

Roliga dagen


Haft en väldigt rolig dag tillsammans med en kompis, agerade rådgivare och smakråd men blev även lite av en packåsna men efter en runda på samhället och alla julklappar på min kompis lista var avbockad och klar så avslutdes det med fika på konditoriet, MYCKET trevlig avslutning på en lika trevlig dag

Sitter just nu och lyssnar på alla dess möjliga låtar på spotify just nu.
Ska kanske kolla någon film på datorn och somna till den :)
Det lät då bra i mina öron så ska nog ta och göra så tror jag
Så godnatt på er alla

Stand Together

Sitter och lyssnar på When we stand together med Nickelback och gör just nu ingenting speciellt men senare idag så händer det en del faktiskt, hälsa på hos en och sen blir det nog en runda på samhället då det är skyltsöndag idag så det kommer bli väldigt trevligt. Men annars förutom det redan nämda så kommer det troligt inte hända något mer speciellt som det, förutom att man eller i alla fall jag kommer ta det lugnt idag...

Dåligt

Kände mig idag som värsta lysande lampan :P ne men följde med och handlade för en stund sen och de paket vi köpt med julgransbelysningslampor var det sämsta man kan tänka sig för så fort man tog i dem så lossnade det och lamporna ramlade ut så det slutade med att man hade 6 sådana lampor i ena fickan och tre i handen. DÅLIG kvalite kan man då lugnt säga att det var...

Spotifytime

Spotify går på högvarv med en salig blandning av artister


Pillrigt

Sitter i skrivande stund och gör ingenting speciellt faktiskt och det är lite skönt faktiskt men det enda är väll att man har
Denna herre på handen

Nyfiken


Min lilla nyfikna herre som såg sig omkring och försökte ju självklart bita i de röda linjerna som finns på täcket.


Upptäcktsfärd


Lilla herrn insåg just att det gick att vara på sängen nu också så han har sprungit runt där som en liten tok och det han gör då är att bita på de röda linjerna som finns på täcket. Men han verkar då tycka det är skojigt.


Sweetie


Den snällaste som finns och självklart även den sötaste som finns <3

Pixel!!




Tre av bilderna som togs idag på min cooling.

(Inte så speciellt bra kvalité på bilderna men det kommer direkt från mobilen)


Morotstime

Äter morot och dricker saft i sällskap av Pixel

Warzone - The Wanted

Hemkommen från fjället efter en supertrevlig helg tillsammans med familjen. Och så har faktiskt min lillgrabb skött sig exemplariskt i stugan, var inte alls orolig över att han skulle följa med faktiskt.

Men sitter just nu och inte gör något speciellt, lyssnar på Warzone med The Wanted, det är nog det enda för annars är det absolut ingenting speciellt som görs.

Fjälltime

Idag bär det av mot stugan tillsammans med hela familjen och denna gång kommer även Pixel följa med.
Han har ju liks ändå åkt buss så kan han ju få bli en stugfågel under en helg också.
Men ska jag vara ärlig så tror jag minsann inte det kommer bli något större problem för min lilla herre.

Pysselgubben

Att försöka göra armband med en liten fågel vid namn Pixel på händerna, det går inte alls så bra det då han ska bita i precis allt man håller i händerna och att han dessutom hoppar mellan händerna så det går en aningen sakta då han ska vara med...

5 st

Idag så har jag känt mig väldigt pysslig av mig och av den där pyssligheten så har det blivit fem egen gjorda armband så är såå nöjd så. Lär nog bli fler snart tro jag :P

Pixel är:

  • Sötast
  • Snällast 
  • PRATglad av sig
  • Musikalisk
  • Teknisk (lyckas skriva på datorn)  

Aha!


Aha! nu lyckades jag minsann fånga det på bild!
Här är ju då Pixel i full gång och pillrar på ett av mina två halsband och han var då sysselsatt med det ett bra tag.


Pixel <3

Insåg nu idag att man har en smått halsbandfixerad liten herre men han är då den söötaste som finns och snällare fågel kan man inte finna då han är som ett ljus då man håller på med honom.


Sysselsättning

Har för en stund sen kommit hem efter att ha varit och köpt en hundtidning.
Sitter och tar det allmänt lugnt just nu och läst tidningen man just köpte och sen så har man en liten herre på axeln som pillrar med halsbanden jag har på mig. Att halsband kan vara såå intressant för pillrat på halsbanden har han då gjort i typ 5 min kanske men sysselsatt var han då med 100 procents säkerhet :)


Försvunnen

Sitter just nu och tar det en aningen lungt just nu, har ordnat lite i garderoben idag och fixat lite smått med lådorna, med hjälp av min en aningen väldigt sällskapliga lilla herre, Pixel.
Ska väll försöka ordna lite mer sen om en stund men jag vet i tusan vars orken försvann men med lite musik i öronen och julmust så ska väll orken komma tillbaka, hoppas jag att den då gör.

Annars idag så har man införskaffat de två kvarstående julklapparna så nu är de undangömda och självklart så känner man sig väldigt duktig att vara typ en månad och 12 dagar före för förra året så var jag då inte så här tidig så det känns då väldigt skönt.  

Shopping!!

Har idag köpt tre julklappar och är sååå nöjd över inköpen och sen har man även köpt en kofta för 150 idag eller rättare sagt nu ikväll då man följde med systeryster på myskväll då affärerna hade öppet till typ 22 eller vad det nu var men mysigt var det då.


Äntligen

Jaaaaaaa
Idag har det minsann varit kyligt HELA dan så nu får man minsann hålla tummar på att det nu håller sig för snö till julafton är då något jag verkligen vill ha då det på ett sett blir en mer mysigare känsla än barmark och grönt.


Lägenhetsstädning :)

Imorgon så bär det iväg till Lycksele för att städa ur lägenheten, ska jag vara ärlig så känns det faktiskt väldigt skönt att slippa den lägenheten då den inte alls var i toppskick. Är då ganska så less på den nu efter tre år.

Så morgondagen kanske inte blir toppenskojig med allt städande som troligt kommer bli men det bästa är ju att man då imorgon troligt också lämnar lägenhetsnycklar och allt...

Liten men ENVIS

Att försöka skriva något med en nyfiken fågel på tangentbordet är något speciellt då han traskar runt lite överralt på tangenterna och även lite på skärmen. Och så blir herrn en aningen sur på mig då jag ska använda någon knapp som han sysslar med, en sak är då säker, jag har en nyfliken liten herre men som är envis, men självklart den sötaste :)

Jaha

Är det inte typ nu snön ska ligga på marken?!

Musikspelare x2

Sitter och lyssnar på musik från datorn men har även en liten sångglad liten herre sittandes på axeln just nu som sjunger så glatt så. Men det roliga i det hela är att så fort musiken tystnar så tystnar även han och då den drar igång igen så drar även han igång igen. Men han är då så söt så då han håller på.

Han fick då igår följa med ned och kolla på teve med familjen och jag tror faktiskt han gillade det då han satt som ett ljus på axeln och surrade...som vanligt. Men hellre det än att sitta på övervåningen, instängd i buren och vara ensam. Min lilla herre är en sån där typ som inte alls vill vara ensam.

Kopiösa sprakande

Insåg att det var smart att man har Windows internet explorer och sen även Mozilla Firefox. För just i skrivande stund så har jag använt mig av firefox för att gå in på Telias hemsida för att göra en felsökning och -anmälan för vår hemtelefon som sprakar nå så kopiöst då man ringer eller om man ska svara i telefonen så får hoppas att de kan ordna det för less är precis vad jag är på allt sprakande då det knappt ibland går att ens höra den som ringer eller den som man ringt till.

Men nu blir det Halloweenpyntande och iordningställande för ikväll och sen blir det väll själv till att byta om till mordofferoutfiten, kommer bli såååå bra då jag väl får på mig allt!!

 
  


7 år


Frågade pappa idag om hur många år sen det egentligen är sen farfar somnade in och vi kom fram till att det var lite mer än 7 år sen som han gick bort. Att det redan gått 7 år, det är ju inte klokt. Jag som trodde det gått kanske 5 år, mamma trodde också kring 5 år men det visade sig vara 7 år, lite mer än 7 år.

Anledningen till varför jag frågade pappa var för att för någon dag sen så satt jag och lyssnade på Christer (P3) och de hade då ett program med anknytning till just halloween där de ville hedra de avlidna och efter att ha lyssnat på en och annan berättelse av dem som ringde in eller mejlade så tänkte jag på farfar.


Senadrag?

Har haft problem med vänsterarmen hela dan nu känns det som då det sitter mellan axeln och armbågen och säger direkt emot så fort man anstränger på något sätt. Det är sååå irriterande just nu då det är som känslan av då man får senadrag eller något i den stilen men jobbigt är det då och de vill int ge sig det är ju det som gör mig galen i skrivande stund men det e bara att bita ihop för någon gång ska det väll gå över??


Sekunder till minuter

Om några minuter blir det ut med hundarna...ska bara låta mp3:n få chans att ladda en kort stund innan det bär iväg ut...i det så härligt dystra vädret.

Mycket bättre

Igår blev det verkligen en tidig kväll för min del då man hade huvudvärk som typ heter duga, mådde väldigt illa då också men nu mår man då mycket bättre som tur är så den där tidiga kvällen behövdes verkligen. Men ska nog ta och kvälla nu kanske så man är pigg imorgon också? Det är nog smart det eller?


Calling - Dead By April

Sitter och lyssnar på Calling med Dead By April och ser även på videon till låten och den är då enligt mig väldigt bra och dessutom väldigt bra gjort.  


Smarta jag :)

Ja då var man helt klar för halloween :) kommer bli såå bra så då allt väl är på.


Vindsröj

Imorgon så blir det att gå upp på vinden och leta fram lådan med utklädningssakerna för halloween, vet exakt vad jag ska ha så det kommer bli sååå skoj :P
Stora frågan är ju om jag hittar det jag söker så men det lär nog inte bli något problem, hoppas jag  

RSS 2.0