Remiss

Ja då fick man en typ bekräftelse från hudkliniken om att de fått remissen från Stenbergska Hälsocentral så om ungefär 3 månader så kan man kanske ha en tid för att kolla upp märkena man burit runt på ett bra tag så det känns faktiskt bra nu att det går dessutom åt rätt håll :)
Så förhoppningsvis så får man svar på det inom en snar framtid om vad man har...

Filosofen


Har typ suttit och filosoferat bra länge nu så ska nog ta min filosoferande skalle och lägga mig, sängen ser minsann väldigt lockade ut nu så sängen blir det för mig   


Drömmarnas värld

Japp då var julönskelistan checkad och är verkligen nöjd över den så nu är det nästan att hålla tummar på att det kanske blir något av det som finns på listan för då så blir jag verkligen nöjd, så nöjd som man kan bli :)

Var även idag och kollade på skotrar och även någon fyrhjuling blev det också...nog hittade man minsann maskiner man mer än gärna själv vill ha :)

Tur

Så fort som jag typ befinner mig utanför dörren så ska det SJÄLVKLART börja regna, inte lite heller


Trevligt :)

Var idag och åt lunch med en kompis som man typ inte träffat på ett tag och det var verkligen en trevlig stund som definitivt måste göras om fler gånger..  


Ej med på noterna

Idag så var Pixel minsann inte med på noterna då jag försökte få bort något som såg ut som en flisa av något slag från herrns näbb men det gick inte alls så bra så det tog sin tid då herrn först och främst streta emot och gapa men efter ett tag så fick jag bort det jag ville och herrn var en aningen sur på mig då men det gick inte länge innan han var på min axel igen som om ingenting hänt...

Känslor till 1000

Kyla och frost har då varit nu i några dagar och det är jag glad över att det är och det är för mig vinterkänsla. Åt idag mjuk pepparkaka och det är ju verkligen julkänsla till 100 procent så nu är då jag totalt redo för vintersäsongen och julafton och ja allt som kommer...


Si Så Där

Gällande jobbsök så går det si så där!


Framtiden avgör

Sitter och försöker komma fram till vad det är jag skulle vilja göra för de pengar jag nu ikväll fick.
Har typ tusen olika saker som jag så gärna vill göra men har inte riktigt kommit överrens med mig själv så vad det blir får framtiden avgöra :)


Här händer det saker

Jahap, tydligen så visade inte hudprovet som man tog tidigare, något specifikt och eftersom det inte blivit någon ändring sen jag var där. Märkena man har typ över hela sig har varit ned till knävecken men nu har det även börjat komma mer mot fötterna på böda benen. Så läkaren som ringde och berättade allt berättade även om att hon skulle skriva en remiss till Umeå plus att jag även skulle gå till vårdcentralen och ta blodprover så om de var normala så skulle hon inte höra av sig mer.

Känns bra att remiss skickas till Umeå för då kanske man kan få svar på vad man egentligen har?! 
Är då inte så speciellt skoj att gå runt och se ut som jag int vet vad, speciellt nu då det pågått i ett X antal månader nu.  

En Sak KVAR

Som rubriken lyder så har jag just nu bara en sak kvar att göra och det känns ju självklart toppen!!

Håller tummar!

En sak är då säker, jag hoppas och håller nästan tummar på att de två saker som är kvar att göra blir klar nu till veckan eller att jag i alla fall får besked för dem båda.


Lär mig aldrig?!

Varför lär jag mig aldrig att inte ha hörlurar eller något annat i sladdformat runt halsen då jag också som i skrivande stund har min lillkille, Pixel på axeln.

Slutet av tunneln närmar sig

En sak som känns toppen är då att det är 2 saker kvar att invänta svar på så SNART så är allt klart!
Vad det känns så goood alltså och slutet samt ljuset i tunneln närmar sig.


Uppfriskande

Varit ute en sväng i det ganska så kyliga höstvädret, ganska så uppfriskande faktiskt trotts att det faktiskt var ganska så kyligt. Men en sak är jag säker på och det är att Pixel faktiskt får stanna här hemma hos familjen denna vecka då det varit kallt då vi gått från bussen till lägenheten och från lägenheten till bussen så det bästa är att han får stanna här hemma, bättre det än att eventuellt frysa påvägen mellan busstation och lägenheten.  


Typiskt

Varit/är barnvakt just nu och har under denna kväll även lyckas skrämma upp Pixel i samband med att man busade lite med Ludde, typiskt säger då jag men Pixel är okej. Men men nu förutom bravaderna som skedde för en stund sen så blir det nog sängen för min del, trött som jag vet inte vad så sängen lär det med 100 procentlig säkerhet att bli.


Höstkänslor

Snacka om att man har riktig höstkänsla just nu.

Men det bästa av allt, det var snö på backen påvägen hem från Lycksele igår :)


Supersöta Pixel <3

Har nog den sötaste lilla grabb som finns...
Satt nämligen och läste lite om undulater, lite allmänt och då kom ju självklart upp en bild på en undulat och vem fick inte syn på den, jo min lilla söta galenpanna till fågel. Som satte sig först på handen och sen rakt på tangentbordet och traskade sen fram till skärmen och tittade lääänge och väl på bilden som var framme, typiskt att jag inte hade mobilen framme, för att ta kort på min supersöta lilla kille som stod helt fundersamt framför skärmen, såg helt ut som ett frågetecken.

Detta var då första gången han stod på tangenterna, han brukar annars sitta på kanten av skärmen och titta ned på vad man egentligen sysslar med så det var som en chock att se han PÅ tangenterna.   


Det går inte alls bra nu

Just nu går det allt annat än bra känns det som.
Det är bara att bita ihop och kämpa sig fram trotts allt.


Jag Erkänner!


Okej, jag erkänner att jag läängtar tills snön har lagt sig och man får/kan köra skoter :)


Kelgoa Pixel

- Pixel är då verkligen en kelgo liten herre -


Grekiska?

Har insett en sak, om man är FÖR trött i huvudet som jag i skrivande stund då är så blir allt som rena rama grekiskan men en sak är säker, det går i alla fall åt rätt håll, sakta men säkert går det då.


Vill ni veta en sak?

Det pirrar i gastummen just nu!!

(Gammal bild men detta är en av de bilder jag är NÖJD över)

 


Drömmarnas Värld


Ne nu är det minsann sängen som gäller!!
Ska lyssna på min nya favoritlåt bara och sen är det minsann sängen som gäller.


Fladdermus

Har suttit ute ett tag i tappert försök att få syn på en fladdermus, hade nämligen med mig ett vitt lakan ut som hängde på torkstället ute. Men på den stund som jag var ute så hann jag faktiskt se EN fladdermus som flög över huset. 


Read All About It

Read All About It med Professor Green är då verkligen bra låt, enligt mig och videon är då lika bra som låten är.
Read All About It är då en av favoriterna hos mig just nu.


Crossroads

Ja innan det var iväg hem med bussen så var det en marknadsrunda tillsammans med Emma och det införskaffades en finfin bjällra till Pixel på den nyöppnade hund och kattshoppen som hade en liten del fågelsaker också faktiskt. Men förutom bjällran så blev det faktiskt även en skiva, nämligen Dead By Aprils nyaste och det är flera riktigt bra låter med på skivan. Men så lite över 200 spenderades under marknadsrundan för saker som jag är nöjd med. Sen jag hörde om Dead By Aprils nya skiva så har jag ärligt talat nu varit på jakt efter den och så finner man den, jisses vilken lycka :)

Så nu sitter man och lyssnar på Dead By Aprils Crossroads och det är faktiskt en riktigt bra låt.


RSS 2.0