Rekordfart

Ja denna dag har då rullat på i rekordfart och sitter just nu hemma efter ett x antal timmars jobb med Nikon på axeln med huvudvärk som heter duga så blir helt klart till att slänga sig i säng tidigt ikväll så man orkar morgondagen också och sen är det en efterlängtad helg!

Men annars så har det inte hänt mycket sen man slutat förutom en liten promenad på nästan 2km men annars ingenting speciellt.

Nikon är ju en mystjej som just nu suttit på axeln intill nacken under håret i uppskattningsvis 30-40 min nu men lär ha hon där ett bra tag till också men måste bara komma ihåg att hon sitter där också...

Sötfia & Tokskallen

Insåg just att Nikon snart blir 1 år gammal och Pixel blir ju då ganska så snart 4 om jag räknat rätt. Men jag är då glad över att ha dessa två sötnötar.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh hej oh hå

Japp denna vecka har gått upp och ned känns det som men nu går det minsann bra och det känns faktiskt riktigt bra då man första gången någonsin på alla dessa promenader man gått under dagarna har gått över 10km så känns riktigt bra men det känns minsann i benen men känns bra i resten av kroppen...
Så nu är det att gasa tuta köra, känns riktigt bra då jag annars hållit mig mellan 5-6km varje gång så blev överraskad då det blev över 10 denna promenad.
Så nu bli det att slänga sig i säng och vila ordentligt och i alla fall försöka sova ordentligt då det har gått knagligt de senaste dagarna.

RSS 2.0