Uppdaterats

Upptäckte nu idag att appen jag använder mig av för att kunna komma in här, från mobilen har uppdaterats rätt ordentligt så nu kommer det ta sin tid att lära sig vars man ha allt. Så sakta och säkert kommer det gå finfint så nu ska man väl göra nytt försök med att sova, är sååå trött just nu så


Typiskt!!

Det är just nu väldigt enerverande och smått irriterande på samma gång då man är riktigt trött, vilket jag just nu och kan då inte somna pga. Att det är ljust utomhus!!


Åt rätt håll

Har suttit större delen av kvällen och tittat igenom och rensat bland bilderna som togs under senaste fotopromenaden och promenaderna innan och haft Nickelback i hörlurarna vilket har varit rätt rogivande faktiskt och ska jag vara ärlig nu så är jag rätt impad på mig då jag jämfört en av de absolut första bilderna med kameran och med de nyaste så har jag utvecklats.
Första tiden med kameran så var det
1. Skakig på handen
2. Inte van med hur objektivet "jobbar"
 
Så nu har man ett stativ införskaffat och har blivit bra mycket stadigare på handen och jag känner mig bra mycket säkrare nu med hur objektiven fungerar så jag vet ungefär vid vilka stunder vilket objektiv som fungerar bäst för just den stunden så denna fotograf har utvecklats rätt ordentligt faktiskt och jag är nöjd över mig själv och resultaten som finns på det externa hårddisken och på minneskortet i kameran.
 

Förbenade myggjäklar

Dag nummer 2 med försök att ta nya naturbilder men denna gång gick det inte lika bra som igår då myggen var värre nu idag. Det som var en tänkt fotorunda slutade därmed i en rask promenad i det väldigt fina vädret, kameran plockades inte ens fram någonting vilket är väldigt ovanligt då den annars alltid kommer fram 2-3 gånger per fotorunda som görs.
Så nu kan man då lägga till miljoners nya myggbett på listan och de "värsta" är nog de tre som man lyckats få på axlarna, 1 på ena och 2 på andra, inga små heller så nu är det salubrin som gäller.
Men nu är då myggspray införskaffad så jag är minsann redo vid nästa tillfälle som jag får för mig att bege mig ut igen.

Välkommen MYGGsommar

Min plan för kvällen var att ha bra musik i öronen och ta kameran i handen och fota lite men dessa planer ändrades rätt fort då man blev nästintill attackerad av dessa små jädrans myggjäklarna varje gång man stod still för att plocka fram kameran ur kameraryggsäcken eller tvärtom att man plockar ned kameran, fick några rätt bra bilder endå vilket jag är nöjd över 

RSS 2.0