Härlig Helg

Hemkommen efter en mycket trevlig helg i stugan. Det var då Marslidendagen igår och vädret var minsann på topp och det var verkligen skoj och tipsrunda gjorde med sällskap av två smådamer som var superduktiga båda två då de fick hjälpas åt och leta frågorna på kartan som fanns på baksidan av papperna man skulle skriva på.
Men det var då som sagt en väldigt trevlig dag och vi hade då verkligen tur med vädret för mer mot kvällen så började det regna så vi hade då verkligen tur. 
Annars har inget hänt förutom att man typ dubbelcheckat med listan inför shoppingturen nästa lördag, det är väll det enda riktiga och att man suttit och kollat på Platsbanken.
Så ikväll blir det minsann en lugn kväll, har då inget planerat så det blir bara att ta det lugnt för min del.

  


Duktiga Jag

Ska jag vara ärlig så kände jag min faktiskt, var ute och joggade en sväng med sällskap av hundarna idag och det gick faktiskt väldigt bra förutom att det var STEKhett ute och jag joggade i skogen och det var då i uppförsbacke men det gick faktiskt väldigt bra och stolt är man ju självklart över sig själv och ska nog FÖRSÖKA fortsätta med det, har jag tänkt och ska nog FÖRSÖKA göra det också.


Full Fart Frammåt

Då befann man sig på altanen med sällskap av en just nu ganska så tyst Pixel men annars är det faktiskt toppen.
Har fixat födelsedagspresent som jag tror eller som jag VET att denna person kommer att gilla :)
Träffade även på min vän, Mikkis och hennes superduper söööta lilla son som jag stod och surra med en stund innan man gick vidare (detta var innan inköpet av födelsedagspresenten).

Just nu så ska eller så är min plan att sitta på altanen i sällskap av Pixel och försöka göra lite skolarbeten och sen bara ta det lugnt för imorgon bär det av mot stugan också plus att det blir födelsedagsfirande också.

Smaaarta jag :P

Har idag suttit och kollat på internet på universitet och även inne på platsbanken.se och snacka om att det finns en saalig blandning. Det är rena rama rapakalijan i skallen och allt är som en gröt men jag ska nog lyckas få någon ordning på allt väldigt snart...hoppas jag att jag gör.
Men det kändes faktiskt ganska så skoj ändå att ha kollat på detta, vet nämligen inte riktigt hur jag vill göra...än 
 

Regn regn och åter regn

Följde med till lekparken efter middagen och jag kan ju då säga att det är ju att turen verkligen står på min sida då det började regna då vi just kom till lekparken, blev kvar där en stund innan beslutet togs att vi skulle gå hem igen och det resulterade i att man är en aningen jätteblöt just nu...


Kom och ta mig om du kan

Den senaste gången som Pixel var ute så tog det lite tid att försöka ta in den där lilla tokskallen till fågel.
Det var precis som kom och ta mig om du kan för han lyckades typ hela tiden smita undan ur händerna men han är då inne i buren nu min lilla tokskalle men det kommer då bli ännu en tur utanför buren senare ikväll och får hoppas att han inte är lika tokig då som han var sist. :)

Starkt Gjort

Har suttit och läst om helgens verkligen tragiska händelser.
Läste även igår att Norges kung och drottning åkte till det hotell där de drabbade ungdomarna som befunnit sig på ön Utøya och som klarat sig ifrån mardrömmen som tagit flera människors liv, flera oskylldigas liv.
Ska jag vara ärlig så tycker jag verkligen att det är starkt gjort av Norges kung och drottning som mötte de drabbade personerna och det tycker jag verkligen var bra gjort av dem.



Check And Check

Tog en genomgång i garderoben om vad som behövs och så vidare så nu finns det en finfin lista på det som behövs och den listan ska med då det bär iväg mot Sundsvall och IKEA
Ska minsann försöka få någon ordning på garderoben minsann.


Det Regnar!!

Äntligen så har min väderkänsla rätt, det droppade nämligen lite under min promenad med hundarna och kände då på mig att det kunde regna och regna är vad det gör just nu och hade då tur för några minuter sedan så tog jag in tvätt som hängde ute och hann precis hänga upp dem då det började regna lätt och nu när jag satte mig vid datorn så öppnades himlen sig så snacka om att jag hade tur nu!  


Rain Over Me

Sitter och lyssnar på Rain Over Me med Pitbull och Marc Anthony
Den är faktiskt rätt okej att lyssna på, lyssnar som sagt på den nu och då den är slut så blir det minsann sängen för min del, trött är det jag är just nu och har varit hela dan.


In My Mind

Det är verkligen hemskt, hörde först på radion om de verkligen tragiska händelserna i Norge som hände tidigare idag, det är helt ofattbart att något som detta har hänt, att en bomb sprängts i Norge, det är faktiskt ofattbart.
Självklart så hamnar tankarna på alla de människor som befann sig i det området som bomben befann sig i. 
Ska jag vara ärlig så begriper jag mig inte på de som är ansvarig för detta!
Det var verkligen ingen rolig syn att via nyheterna se bilder från området. 
Hoppas verkligen att polisen och alla myndigheter och ja allt vad det nu heter, lyckas få kontroll på läget och att det kan lösa sig.




 


Summertime


Är då hemkommen efter två dagar i Lycksele och idag, innan man åkte med bussen så höll då jag ärligt nu på att smälta bort för termometern i bussen sen visade typ 26 ute så det är varm...


Movietime

Ska nog ta och se vilka filmer man har här och kanske ta och se en om en stund?
Jag ska vara ärlig nu, jag vet inte alls vilka filmer jag har här i lägenheten så det ska bli intressant


My little sweetie

Sitter faktiskt och tänker på gårdagen då Pixel var utanför buren för första gången.
Det var verkligen en härlig känsla då man tagit ut Pixel från buren och sitter där och håller i honom, det var bara en såå härlig känsla att få hålla i min lillgrabb som betyder mycket för mig. 
Då jag öppnade upp handen så satt han faktiskt kvar en stund i min hand innan han tog första flygturen. 
Men då vi flyttade upp buren till köksbänken och satte honom där så satt han som ett litet ljus som dessutom klev på självmant upp i min hand en gång och så fick man även stå och klappa honom där han satt på burtaket.
Han är då helt klart motsatsen till familjens första fågel som typ bet i allt.

Pixel är då den absolut bästa och även den finaste som finns!

Love You Pixel!


S...T...O...L...T

Idag så var min sööta  och superduktiga Pixel utanför buren för första gången och det gick faktiskt väldigt bra, blev någon väggkrock men det gick faktiskt väldigt bra för att vara första gången så stolt fågelägare är vad man är i denna stund.


Jag ser det regnar

Idag kan man då göra om sången "Jag ser det snöar" till jag ser det regnar, för regnar är precis vad det gör ute just nu och det regnar då inte lite heller.

Pixel kommer troligt att få komma ut ur buren ikväll så undrar hur herrn reagerar då?
Ska bli skoj och se hans reaktion.


Bildbomb 2








Bildbomb









Kameran i högsta hugg

Har då tagit mig ut med kameran eller rättare sagt så var det systeryster som fick mig att gå ut men men annars inget speciellt hänt.


En annan del av bilderna som togs




En LITEN del




Detta är en väldigt liten del av allt som togs under promenaden.


Dagsfärsk

Har just kommit in efter en liten skogspromenad och hade då med kameran så håller på att ladda bilderna till datorn och sen minsann blir det bildbomb med de som blev bra (enligt mig)

Mandarin? Clementin?


Fotograf: Emma


Härliga minnen!!


Bilden är då tagen av min finfina vän, Emma och det var under praktikperioden på Håkmarks hundhotell och denna bild togs då under en "studieresa" som en av våra handledare kallade det för. 
 


Best?


Har suttit och kollat bland mina bilder som jag har på datorn och har då kollat i mappen bland bilder som jag själv tagit och försökt hittat mini favorit bland dem, den som nog tar hem segern som favorit är nog faktiskt denna bild, tror jag för det är en av dem som jag är stolt över :)
Måste minsann ta mig i kragen och slänga mig ut i naturen och ta lite mer naturbilder för de nyaste är kring nyår ungefär, tror jag men det behövs då fräschas upp i mapparna med nya finfina bilder så ska ta mig i kragen och bege mig ut på skogsvandring med kameran i högsta hugg.


Ps.


(Bild från google)

Har lagt skolarbetet på hyllan för kvällen och har då startat filmen Ps I Love you.








Singing Bird!!

Sitter på altanen med Pixel som sällskap (3:e gången han befinner sig utomhus) som utforskar allt han kan i buren. Men annars så händer det inte mycket förutom att pappa snart kommer förbi en stund men annars händer det inte mycket.

Förutom att Pixel just nu "sjunger" med i musiken som spelas på datorn


See No More - Joe Jonas

Sitter och lyssnar på See No More med Joe Jonas, den är faktiskt väldigt bra (tycker då jag)
Så ska lyssna klart på låten och sen blir det sängen för mig.


Sjöutsikt = Toppen

Då kan man här med säga att man bor med syn över sjön så sjöutsikt är vad man har just nu.
Blåser bara en aning men annars är det hur fint som helst.


1...2...3...ost ??

Har då typ inte gjort någonting alls idag, förutom att damsuga, det är nog det enda vettiga jag gjort idag plus att man införskaffat nytt schampo och balsam som båda är eco, har insett det att jag blivit eco de senaste veckorna då jag börjat köpa detta schampo och balsam som må hända vara en aningen dyra men det är det värt då det är det bästa jag provat. Men annars så sitter jag och läser om RMS Titanic och M/s Estonia, faktiskt väldigt intressant att läsa om båda fartygen.


Idétorka

Försökt skriva en ny dikt men det går rent ut av skit just nu, men hoppas på att det går lättare om någon dag eller så, har inte ens något att börja med då det är typ av idétorka just i denna stund, försökt få idéer från Pixel och det är första gången som jag har idétorka när det gäller diktskrivningen...

Back Home

Så då har man kommit sig hem igen efter en mycket trevlig resa som i Tisdags bar iväg mot Norrfällsvikens Camping och vi befann oss där då fram till Torsdag då det bar iväg mot Umeå där vi var fram tills idag och jag kan då säga det att det varit en mycket härlig resa. Årets första riktiga dopp gjordes i Umeå (badade bara till midjan i Norrfällsviken) 
Annars känns det sååå skönt att vara hemma igen, börjat möblera om lite hos lilla Pixel som nu har två helt nya och supersnygga sittpinnar (slipper ÄNTLIGEN de rangliga blåa plastpinnarna) och imorgon kommer den sööta lilla leksaken in till lillgrabben. 

Det som införskaffades till herrn under tiden man befann sig i Umeå var: 
Burbottenpapper, hirskolvar, leksak, sittpinnar och sen lite godsaker. 
Är då såå nöjd med mina inköp till minstingen min. 
 


Resande fot från och med imorgon :P

Idag så har Pixel varit inne hos mig en stund och det var väldigt mysigt, fick höra liite fågelsång också så det var mycket trevligt att ha min lillkille inne hos mig.

Sitter just nu bredvid två väskor, en är packad till max och den andra är bara en ryggsäck för imorgon kommer det troligt vis bära av mot Norrfällsvikens Camping, ska bli mycket trevligt då det är en finfin camping som man varit till två gånger tidigare så det ska bli skoj.
Sen efter campingen så bär det av mot Umeå, bli väldigt trevligt det.

Storshopping nästa :P

Har gjort en liten finfin lista på vad som behövs införskaffas till min lilla herre.
Så har försökt rådfrågat med Pixel om vad han skulle vilja ha men har inte riktigt fått något svar men det jag vet är att så fort jag befinner mig i Umeå (som är väldigt snart) så ska det storshoppas på djuraffären.


PixPix

Det här med att få min lilla snygging handtam känns faktiskt inte omöjligt, med tanke på att han kommer att följa med mig till lägenheten och därmed bli en busspendlare så för att få det att fungera så måste han då vara handtam, eller i alla fall en aning handtam så det blir enkelt att ta från buren till transportbur och sen buss och sen sist bur igen men som det ser ut nu så är det inte alls så omöjligt att lyckas för att få det att fungera så gäller det bara att vara lika envis som Pixel är för att lyckas.

 
Min söta lilla duktiga grabb
 


RSS 2.0