26 Dec

Då går tvättmaskinen för fullt då kläder skall tvättas för imorgon bär det iväg mot stugan, ska bli väldigt härligt det. Annars så görs det inte mycket hos mig, tar det för det mesta lugnt bara men ingenting annat speciellt.


Blandat

För det första så hoppas jag att alla haft en lugn och skön julafton för det har jag då haft.
Men idag så har det inte gjorts något speciellt, har bara tagit det lugnt och har idag provat jackan och täckbyxorna jag fick igår, älskar båda och de är verkligen sköna och väldigt behagliga att ha på sig och täckbyxorna var minsann 100 gånger snyggare i verkligheten efter att ha sett bilder på dem på internet. En sak är säker, känner mig då verkligen inte som en michelingubbe i de nya täckbyxorna som jag gjort i de jag hade tidigare. Men ska bli kul och prova dem på skoterturer också.

I skrivande stund så görs ingenting speciellt, tar bara lugnt och lyssnar på musik...
Såg tidigare ikväll på Peter Pan från 2003 med Jeremy Sumpter och Rachel Hurd-Wood i huvudrollerna
Den var då bra från början till slut, jag kunde då inte finna något som var negativt med filmen, jag gillar den då verkligen rakt igenom då den var sevärd.


God Jul & Gott Nytt År

Ja då var det ju den efterlängtade julafton här och det känns faktiskt väldigt bra och lugnet finns faktiskt kvar hos mig fortfarande, som tur är men ska nog ha det här med lugn och nervositet osagt då det kan vändas helt senare men än så länge är det lugnt, känner mig då väldigt lugn.

Ska bli väldigt trevligt idag/kväll då bland annat pappa och farmor kommer hit...
Så egentligen är ingenting speciellt planerat förutom att bara ta det lugnt och bara vara...

Men som jag sagt tidigare

God Jul & Gott Nytt År på er alla!!

Nervös?

Ska jag vara ärlig så känns det som om mitt lugn jag haft inför morgondagen kommer ändras totalt imorgon, vet inte varför men det känns som så...
Jag vet inte men på något vänster så blir jag alltid nervös på något vis varje jul, trotts att det självklart inte är något att vara nervös för så blir jag det och det irriterar mig litegran.

Men men imorgon är det julafton!!

God Jul På Er!


Dubbelt upp?

Långkalsonger, mjukisbyxor, tjocksockar, t-shirt och huvtröja är vad jag har på mig och endå fryser jag så favoritfilten på det också, det är ju inte klokt, brukar inte vara så för min del så något stämmer inte alls...

Men imorgon är det JULAFTON och det ska bli sååå trevligt och mysigt så :)

Passar på att säga det igen


God Jul & Gott Nytt År!!
Önskar/ Jag & Pixel   


Imorgon smäller det :P

En sak är då säker, jag vill inte ha nackspärr då det är det värsta jag vet om. Går ju knappt att röra sig ordentligt och sen gör det ju självklart ont om man råkar göra minsta lilla fel i rörelser.

Håller ärligt på att bli tokig, går ju knappt att göra något, känns det som i alla fall.
Men men det bästa i det hela är ju att det är julafton imorgon, längtas såååå mycket efter och om jag förstod det rätt så kommer även min kära syster hit ikväll också...mycket trevligt.


1 dag kvar!!


Checklista:

1. Fixa Pixels bur = Check
2. Städa Badrum = Check  
3. Plocka undan i sovrummet = Check

Då var det bara att försöka hålla så fint som man fått det nu :)


Vad?

Undra egentligen i vilket tillstånd man kommer befinna sig imorgon? Med tanke på att man vaknade idag med nackspärr som man gått med heela dagen så undra egentligen hur morgondagen blir??

men men godnatt säger då jag nu...


2 Dagar Kvar...


Nackspärr i -15

Damsugit nedervåning plus trappen, varit ute och busat i ungefär -15 och lagt mina julklappar under granen bland alla andra som kom ned igår.

En sak är då säker, gillar INTE alls nackspärr för det är vad man vaknade med imorse så undra egentligen hur jag sovit??

Småplock

Chokladtryffel = Check
Städning i skåp = Check
Imorgon så står städning och annat smått på schemat
Så nu blir det minsann sängen för mig så night night


God Jul

 God Jul & Gott Nytt År
Önskar/Jag & Pixel


Kors i taket?!

Idag så blev det minsann kors i taket!
Pixel hakade på in i duschen nu för en stund sen och skötte sig super så nu kan man då lägga till att han är en superduktig duschfågel nu också för han verkade då gilla det också...

Stolt fågelägare är vad man är i denna stund för det har gått FORT för Pixel i sin utveckling, från att inte vågat att vara inärheten av händer till att hänga med överrallt i huset, sittandes på axeln. Jag har världens sötaste och definitivt den duktigaste fågel som funnits i detta hus...   

Pysseldag

Ja dagen har då sett ut så här för min del:
Följde med ut på en del ärenden och sen har det varit julgodisbak för mig och har andra halvan kvar att göra då det jag för en stund sen gjort, måste stelna så kastrullen står ute. Det är chokladtryffel som ska göras och risken är STOR att man kommer smaka :P chokladtryffel är nämligen min favoritjulgodis och gud vad jag läängtar tills man får provsmaka då de är aldeles färdiga :)
Men tills det kan göras så håller jag på att småpyssla inne på mitt rum och badrummet, småpyssel = plocka undan och göra fint för på något vänster så lyckas jag dra fram en hel del och nu är det faktiskt tid att försöka göra något åt det...

Jösses vad jag läängtar till att få provsmaka min favoritgodis!!

Kanske dags?

Kanske dags att försöka sova?


4 Days

Idag så har faktiskt en del gjorts av mig, tvättat kläder och torkat ur ena halvan av köksön och sen även nu på kvällskvisten ordnat att resten av familjen fick se avsnittet på julkalendern som var imorse, de missade tydligen det så fick vara "hjälte" och ordna det. Försökte först att få det att fungera på mammas dator men det gick käpprätt åt skogen med det då den datorn strejka och låste sig minutervis så de fick se avsnittet på min dator istället, orkade inte krångla med mammas dator för väl när jag fick igång det så hackade det ganska mycket och det kändes som om datorn skulle låsa sig vilken sekund som helst så min dator fick det bli.

Annars har inte så mycket hänt förutom det jag redan nämt...
4 dagar kvar nu och det går i rasande fart tycker då jag...

Bildtime



Gick inte så värst bra att försöka få någon bra bild på min lilla herre som var i full fart och hoppa mellan händerna och axlarna så det gick inte så bra att fånga han på bild.


Tack Spike

Sitter i skrivande stund och hostar ihjäl mig känns det som...
Ont i halsen är vad jag har också just pågrund av allt hostande för anledningen till det hela är att jag för en stund sen var ute på en promenad med hundarna och kom tillbaka in på gatan igen och var ungefär 2-3 hus ifrån vårt och släppte då lös Spike som jag alltid släpper då vi är på inne på vår gata som han faktiskt är duktig att göra. Men nu så fick herrn för sig att sticka i förväg. Tog ett tag att få stopp på honom och sen att han även skulle komma tillbaka till där jag och Ludde stod, det tog sin lilla tid = Ont i halsen och rethosta för min del då efter att ropa/skrikit efter Spike som hann iväg ganska långt innan jag fick stopp på herrn. Så tack Spike för rethostan som även gav mig lite ont i skallen. 

Men annars så har jag då inte gjort mycket, bara tagit det lugnt och plockat undan på rummet för på något vis så lyckas jag alltid dra fram en del som sen ligger kvar bra länge innan det flyttas tillbaka på sin plats.

Annars så där efter 4 så bär det iväg in i köket för då ska det förberetas middag tills resten kommer hem. 
 
 


Lugna puckar

Idag så stod städning på schemat så badrum och sovrumsgolvet togs.
Så nu sitter under fleecefilten och bara tar det lugnt, mamma påstod även att jag var lik en av mina kusiner också, det var då inte första gången hon sa det.


Cool lugn....än så länge

Just nu så är jag faktiskt ganska så lugn inför jul men det lär väll totalvända då julafton väl är här...


Galet vad fort det går

Precis en vecka kvar innan julafton!
Det går galet fort nu


Julgranspyntning och annat

Har egentligen inte gjort så mycket förutom att julgranen är klädd idag och snygg blev den då i alla fall



(Vet att det är dålig kvalla men detta var den bästa bild jag kunde få då det är taget med mobilkameran)






<-Pixel igår


Otur eller?? JAAAA

Jag har märkt en sak, har haft lite av otur både idag och igår.
Igår så lyckades man träffa sig själv i benet med en skruvmejsel (ingen skada skedd) = tillfälligt öm i benet.
Idag så har man typ tappat saker hela tiden plus att jag tappat saker på fötterna, det är helt enkelt inte min dag


Ultraviolet

Okej då har man varit och badad på hotellet samt ätit väldigt gott också. Så i skrivande stund så är jag i något tillstånd som är en blandning av trött och slöhet, en sak är då säker, det var då väldigt skönt...

Så senare, tror jag så blir det nog att eventuellt poppa popcorn och bädda ned mig framför teven och se på Ultraviolet som går på 6:an klockan 9, det låter då väldigt skönt i mina öron så ska nog ta och göra så tror jag faktiskt och det får bli punkt för denna dag...

Badtime :)

Jaha och vad har man gjort idag då?
Hmm...absolut ingenting speciellt förutom att man idag har tre hundar att gå ut med, det är väll det enda som hänt idag förutom att ikväll kommer gå och äta och bada på hotellet, så badkläder och handduk är framme så schampo och balsam åker med senare. Men trevligt kommer då bli, ne ciáo nu e det minsann tre hundar som vill ut, igen.


Trött?


Har hela dan känns det som i alla fall, varit i något halvsovande tillstånd för trött och slö är precis vad jag har varit idag. Plus att man typ har rethosta som irriterar VÄLDIGT mycket just nu.

Ser då fram emot imorgon kväll då familjen ska bada och äta på hotellet, ska bli sååå trevligt det för det var minsann bra länge sen sist det gjordes så det ska bli mycket trevligt men också skööönt.


Fyra tändstickor senare

Har egentligen en julklapp kvar att slå in men kan egentligen inte göra det i skrivande stund då herrn som paketet är till sitter på axeln, japp det är Pixels paket som är kvar att slå in men som tur är så är det inte alls stort så fort kommer det att gå att slå in det...  

Men igår så höll jag ärligt talat på att dränka veket till mitt doftljus och det tog fyra tändstickor att få igång ljuset igen så nu är det som om ingenting hänt för lyser till 100 procent gör det då.

Så i skrivande stund så sitter man och lyssnar på Warzone med The Wanted som enligt mig har väldigt bra låtar och i övrigt gör man absolut ingenting förutom att lyssna på musik som är eller har rättare sagt varit min sysselsättning idag förutom promenader med hundarna..  


Snart så!!


Snart så!
Guud vad jag läängtar tills att få ut och köra på fjället


Full Rulle Frammåt

Sitter och gör ingenting just nu då det annars känns som om jag varit överallt idag.
Damsugit huset, slagit in paket, skottat gårdsplanen och promenad med hundarna också på det hela så full rulle på mig har det minsann varit.

Vet inte alls hur min kväll blir, antagligen väldigt slapp...

Klappat & klart

Då så var alla julklappar inslagna och klara, känns faktiskt väldigt bra om jag ska vara ärlig :)

Sömntutor

Har i skrivande stund Pixel på huvudet som pillrar på gummisnodden som vanligt men sen så ligger då både Ludde och Spike i mitt rum nu också så har ett litet zoo typ bestående av två hundar och en fågel. Men Ludde ligger då i sängen och sover, Spike ligger vid mina fötter och sover.

Ska snart om någon minut eller så leta fram dammsugaren och ta ett ordentligt varv i huset och sen blir det att fixa det sista med julklapparna.

12 Days Left

Tänk att det är 12 dagar kvar till julafton, 12 dagar kommer gå med rasande fart.


Pizzafix

Nej nu blir det snart att gå upp i köket och börja riva ost och skära kassler finfint så det sen blir att ta fram degen och sen lägga på allt man vill ha för middagen idag består av pizza = mums  

michelingubben

Sitter med Pixel på huvudet som pillrar på gummisnodden jag satt upp håret med och sen så har jag även båda hundarna inne hos mig, ena i sängen och ena vid mina fötter, faktiskt lite mysigt faktiskt. Tände även mitt doftljus som står i fönstret och som luktar skogsbär. Själv så håller man på att typ nysa ihjäl sig känns det som men käkar också halstabletter då min hals gör mig galen. Måste även snart ut med hundarna också, ut och bli snögubbar då det snöar men det är inte på en stund i alla fall.

Så om en stund blir det på med fleecetröja + fleecejackan och typ skaljackan (fleecefodrad) och halsduk och mössa plus vantar = att jag blir en michelingubbe men det får det bli


Huxflux

Idag så har man varit till Östersund över dan och shoppat lite plus att man agerat sällskap åt en kompis som jag följde med dit. Men trevligt hade vi då och det var igår som jag fick frågan om att följa med så det blev verkligen en huxfluxresa kan man säga.

Men ett linne, örhängen, hårmouse, sockar och skosnören (gröna) var det som man kom hem med :)


Skotersäsongsredo

För mig så får det gärna bli en tjock is och sen så pass med snö så att man int slår skotern i bitar över stenar och annat. Vill med andra ord att skotersäsongen ska dra igång ordentligt nu!

Check and dubbel check

Ja då var man uppe ur den så sköna sängen så. Fikat och borstat tänder = Check så nu sitter man och bara tar det lugnt i sällskap av Pixel och lyssnar på musik tills det bär iväg mot stugan då vi ska lämna skoterpulka och hämta en sak i stugan samt göra julfint också.

Musikdiggaren

Så då har man kopplat ihop datorn med en högtalaranläggning som jag fått av syrran för ett tag sen så nu sitter man och diggar musik och det lyssnas då just nu på McFly. Men annars så har tavlor satts upp (2 st) för att försöka dölja en del av de hål som min syster lyckas göra i väggarna...men har även införskaffat tre supersöta blommor också och det blev precis som jag tänkt eftersom de är röda så fick de stå i min svarta hylla, blev såå snyggt så...

Nytt Rum

Jaha då har man burit på saker exakt hela dan, upp och ned för trappen...
Men allt är då på samma plats och det är en del småsaker som ska fixas men det får minsann bli imorgon.
Men det kommer då bli sååå bra då det väl är klart :)


Hur i hela friden?

Undra egentligen hur min kära syster lyckades med att ha hål i varenda vägg i rummet som jag nu ska flytta in i?  


Kom igen då!!

Nu får det minsann bli så pass att skotersäsongen kan dra igång ordentligt, det pirrar i gastummen nu


Snöööar :)

Det snööar och det gillas då väldigt skarpt!


Sångfågel eller Undulat?

Jag tror minsan Pixel gillade That´s The Truth med McFly som jag länkade i förra inlägget. Men har då kopplat datorn till högtalarna som finns och då har även Pixel börjat sjunga så jag tolkar det som om han gillar låten för det gör ju då jag i alla fall...

That´s The Truth

Sitter i skrivande stund och lyssnar på That´s The Truth med McFly och jag tycker då låten är väldigt bra.


Musikvariation

Sitter och lyssnar på varierade artister just nu men det som spelats de senaste minutrarna är låtar från The Wanted och McFly som jag tycker båda har väldigt bra låtar.


Jahap

Jahap, hamnade framför xboxen  


Förklaring kanske?

Kanske dags för en liten förklaring på vad det är som gömde sig under täcket på bilden i förra inlägget?
Under sista året i gymnasiet så var det en period som kallades "Fria praktiken" där man själv fick välja vars man ville vara under den tid som var och man skulle minst vara på två platser och jag lyckades då få in tre ställen på den perioden.

Men men, åter till bilden.
Det var så att den sista praktikplatsen för min del var i Stockholm så bodde då hos mormor och morfar under den första av två veckor då jag på helgen "kidnappades" av min moster som kidnappade mig hem till henne.
Men det var efter en dag på praktikplatsen som jag kom hem till min moster och kom in i gästrummet där jag hade mina saker. Skulle då skriva i papper om dagen som en dagbok typ.
Öppnade dörren till gästrummet och möttes då av "knölen" som var vid fotänden av sängen.
Och efter en stunds fundering så förstod jag ju vad det var. Det är så att min moster har nämligen en katt hos sig och jag hade ju då inte sett honom innan jag kommit till gästrummet för då har det visat sig att den herrn har kommit in i rummet, gömt sig under täcket och typ väntat på att man ska busa med honom. Katten låg så stilla att man eller jag först trodde att det kanske var min pyjamas som låg knölat under men det var det minsann inte för det som var under täcket var ju min mosters superfina och busiga katt :)  


RSS 2.0