Överlycklig

 
Precis som rubriken säger så är jag just nu överlycklig och den/det som gör mig överlycklig just nu är ingen mindre än lilla söta Nikon.
För nu börjar vår träning, vårt slit ge resultat för om jag ska vara ärlig så tror jag att "spärren" har släppts för Nikon som tidigare inte riktigt gillade tidigare då handen var i närheten så nu tror jag minsann att "spärren" är borta så nu är det bara att köra på och jag är ÖVERLYCKLIG då hon suttit på handen vid ett antal tillfällen nu ikväll...  
 
 

Lugn dag/dagdrömmarnas dag

Japp som rubriken säger så har det varit en lugn dag, haft sällskap en stund idag men annars väldigt lugn dag vilket är väldigt skönt.

Suttit och typ drömt mig bort då jag vill flyga någonstans, vill åka någonstans bara, vars spelar ingen roll, bara jag får åka någonstans, gärna varmt land. Haft ett gigantiskt resesug nu ett par dagar. Och för det så hjälpte det ju verkligen inte att igår få resereklam i brevlådan också, typiskt men det är bara att bita ihop och försöka tänka på annat än detta enormt jobbiga sug på att få ut och resa vilket skulle vara härligt :)

Stegvis

Det går sakta men säkert åt rätt håll med Nikon och hennes träning. Har faktiskt gått riktigt bra, har blivit så pass att jag nästan, bara nästan kan röra vid hennes fötter. Men vi går åt rätt håll men får helt enkelt fortsätta på samma spår jag har börjat med så ska det här gå bra (hoppas jag) men stolt över min lilla tös är jag verkligen.
 

Why?

Japp då ha man varit vaken sen just innan 5 då, vilket är ganska så jobbigt för börjar inte för än 8, så varför ska man behöva vakna 5 då, varför?
Men nu är det bara till att bita ihop denna vecka innan det bli två EFTERLÄNGTADE dagars ledighet/helg.
Är redan nu hur trött som helst, ingen som helst möjlighet att vila nu för ska gå om si så där 25-30 minuter...
Kommer då helt klart vara hur trött som helst idag så det är bara att bita ihop...
 
 

Önskan

Min absolut största önskan just nu är att få ha båda mina små älsklingar på ett och samma ställe.
Pixel & Nikon
Mina två små älsklingar som betyder precis allt för mig.
 
 
 
 

RSS 2.0