Sakna!!


(Bild från 2009) 

Vill upp till stugan och köra skooter nu på en gång typ men det bli nog inte på några helger...


Nr 2

Just nu så är det superfint väder ute!
Första maskinen är då igång och ska väll gå ned och kika om den är klar eller inte men annars så ska man väll kanske piffa till Luddegrabben också (borsta och klippa klor) 

 


Nr 1

Nu känns det faktiskt rätt bra endå, fick ett sms från moster som opererat armbågen nyligt, och det var okej med henne så nu kan man andas ut. Gud vad nervös man varit, vet inte varför men det är nog just allt som har med operation att göra då man aldrig vet vad som kan hända men nu känns det skönt att veta att hon mår bra.

Men i skrivande stund så håller man på att göra sig redo för sängen och någon timmes sömn som är välbehövd, så taskigt som jag sovit under veckan som gått...

Imorgon så står det klädtvätt på mitt schema och även att försöka borsta igenom herr Ludde, hur det nu ska gå men på något sätt så ska jag lyckas med det!
Sen även klippa klor, som jag tro kommer gå utan problem om nu herrn inte får för sig något men det tro jag inte

Ne nu, God Natt för min del :)


Back Home

Snacka om att ha haft en smått tokig dag...
En enda "riktig" lektion och sen snack med lärare angående projektarbetet, det är det absolut enda som gjorts idag så det har känns lite lönlöst men det ger ju mycket tid till just projektarbetet som tur är :)

Men nu är man då hemma och ska ladda upp batterierna igen :)

My Wish


Hamnade i tankarnas värld kring morfar som just nu kämpar genom en svår tid som jag verkligen önskar att han aldrig skulle få behöva gå igenom. Just nu önskar jag mer än allt annat att han fick slippa, slippa genomgå allt som han just nu gör. Jag ville verkligen inte att något som detta skulle ske men nu då det trotts allt hänt så är det bara att hålla tummarna och även be för att allt kommer att ordna sig för honom då han är världens bästa morfar och som betyder enormt mycket för mig. Jag som annars alldrig brukar be har nu gjort det sen jag fick veta om den situation som morfar befinner sig i. 
Jag ville verkligen inte att det skulle bli så här!
Min önskan är att morfar skulle slippa behöva gå igenom något som detta, mer än allat annat på denna jord så ville jag bara att han skulle få slippa detta.

Älskar dig morfar!


The Brave One

Snacka om att man gått på 50% hela dagen...inte ens det, vad har det blivit för fel på mig?!
Har aldrig varit så här trött som jag varit nu de senaste två dagarna, det måste ju vara något som gör det!
Men annars så går allt bra, har arbetat med att göra en raport och det går förvånansvärt bra det, gillar inte göra raporter men denna går väldigt bra, har typ 2 och en halv sida med information om Sibiriska Tigern som jag arbetar om så det känns bra :)

Sitter då just nu och lyssnar på Brave med Leona Lewis, den är då verkligen bra.


Crazy Things

Här så kommer allt som har med den kommande praktiken att göra.
Men praktiken börjar inte för än om några veckor men praktikdagbokskategorin är skapad redan idag :)
Trotts att det är några veckor kvar tills allt drar igång så kan det komma upp inlägg om hur det går inför praktiken. Men men nu finns det chans att hänga med på den galna resan som kommer att bli :P

Kram på er alla!


Brillianta jag

Satt just och tänkte lite inför praktiken som närmar sig och har funderingar kring att skapa en kategori där allt som har med praktiken att göra kommer att skrivas, som en dagbok typ.

Men i alla fall så sitter man just nu och dricker te och kollar på The Village på teven och sen bli den minsann sängen för min del :)

Ingen Aning


Vet i tusan vad bilden egentligen ska föreställa och vet inte ens vilket håll som är rätt...
Hittade den i mobilen så något borde det ju vara, men vad?


In The Head On The Zombie

Är då redan färdigpackad för att åka tillbaka till Lsele ikväll...det brukar inte gå så fort som det gjort nu idag men det behövs då inte stressas :) 

Men men, det snöar då idag, började redan igår kväll där vid 21.50 - 22.15 så det lär nog bli en hel del då det väl snöat klart :) 

Annars, händer ingenting, lagomt slö bara men det är det enda, förutom att det på köpet inte riktigt går att tänka klart ;)


Love Takes Two

Snart bär av på en promenad med the dogs och det är faktiskt hyfsat fint väder än så det känns ju faktiskt bra det...


Sitter just nu och lyssnar på Westlifes Love Takes Two


I Ärlighetens Namn

Ja nu har det minsann slagit om i huvudet! Ne men pigg är jag då kan jag lugnt säga...vaken sen där omkring 7snåret men gick inte ut för än halv 8 med hundarna och nyduschad = Pigg och fräsch... 

Vet verkligen inte vad man ska hitta på idag förutom att ta hand om the dogs, får se vad dagen har att komma med..det är det bästa som man kan göra än så länge då man som jag, inte vet vad man ska hitta på :P 

Fast en sak är jag just nu ganska så säker på och det är att vi kommer få finfint väder idag för solen skiner redan nu så det ska då utnytjas i samband med promenaderna idag med sällskap av hundarna som är ett mycket trevligt sällskap dessutom :)


Gasen i botten och så rundar vi hörnet och tillbaka!!

Kvällen har då bestått av tevetittande med sällskap av Ludde och Spike samt att man sprungit typ 20 varv runt köksön med en tokig Ludde efter sig. Just nu så ligger båda helt utslagna på varsin sida om mig, de sover så sött så efter att vi varit ute en liten stund och jag tro båda gjorde sig av med mycket energi så slö som de är nu så :)

Men men, så nu ligger två sömtutor på varsin sida om en och själv försöker man tappert hålla sig vaken och funderar på att kvälla men hamnade på ett intressant program så då bli man ju typ tvungen att se klart och envis som man är så bli man ju självklart tvungen att se klart trotts att man typ är i halvt vaket tillstånd...

Dagens Berg & Dalbana

Ja idag så har man varit till sjukan och sprungit fram och tillbaka/ upp och ned och även haft möte med två från Umeå. Samt även att man haft lektion på skolan och nu snart så ska man tillbaka till skolan och då är det utvecklingssamtal så får se hur det går då. Men från det ena till det andra så har vi även fått in en till intresserad för guidningen vi tänker göra som PA arbete så det känns ju toppen att det går frammåt så nu har vi två klasser som är intresserade och den stora frågan är ju hur stora klasserna är men det ska ju inte bli något problem, känner mig då inte alls skraj inför att utföra detta.




Want you safe

Ja vad kan man säga?
Idag så bli det kalas här hemma och det ska bli mycket trevligt det.
Men ikväll så bär det av mot Lycksele...igen men det är precis inget som man jublar för men man har ju självklart inget annat val än att sätta sig på bussen och åka till Lycksele...

I veckan är det väll till att försöka få fart på PA-arbetet men även praktiksökandet, det är lite kvar på båda fronterna men det ska inte bli något problem...

Sitter och lyssnar på musikvideon till Westlifes "Safe" och den är sååå fin


Nyfikna 08


(Bild från praktiken 2010)


Bosse


(Bild från praktiken 2010)


In my minds


(Bild från praktiken på djurparken 2010)


The Day

Imorse så fick jag verkligen ingen bra start!
För där kring 6 tiden så började man blöda näsblod och resten av dagen har man haft blodsmak i munnen.
Det är inte första gången det händer denna vecka, det hände nämligen samma sak i tisdags-onsdags.
Men annars så kommer man sig hem med tidiga bussen i helgen, det är då den jag är inriktad på att ta.

Raderade just en annan sida som jag haft under en tid då jag inte längre orkar med två sidor.

Annars så har det inte hänt mycket förutom att man gått en promenad som tog inte ens 10 minuter fram och tillbaka och det är för att min kära klasskompis som jag gick med trodde vi hade 1 och en halv timme på oss men som sen visade sig vara 20 minuter ungefär...men vi kom oss tillbaka då det var 4 min till vi började, det kallar jag tur.

Men annars så har det faktiskt inte hänt något speciellt förutom att jag höll på att slå ihjäl mig idag typ, halkade på en ganska så stoor isfläck som tagits fram av en traktor som tidigare varit där...men jag höll mig förvånansvärt kvar på fötterna...

Ne nu ciáo


Kondition = 0


Insåg just att om man som jag försöker få ordning på kondition och allt så funderar på att till helgen kanske gå en låång promenad med sällskap av någon av dessa herrar eller båda, det får vi se då.


11/1

Dagen har då rullat på som den ska och är mätt i magen och hade tänkt ta och gå ut en sväng i det fina vädret om ett tag och njuta av det finfina vädret.

Ciáo

Första skoldag 2011

Ja då sitter man i soffan med en stoor kopp te och värmer upp sig...

Vad som gjorts idag är inte mycket men två lektioner på skolan och sen har man även skrivit in sig på körskolan och varit på en informationsträff. Så nu är det bara att ta allt, steg för steg så ska detta gå finfint...

Men men nu bli det en lugn kväll, kikat igenom körkortstböckerna nu under kvällens gång så man känner sig något hemma i dem.

                                                                    Adios


Happy Days

Har faktiskt haft en bra dag idag, känner mig faktiskt utvilad trotts förkylningen.
Men dagen började då på Sportringen där det nästan spenderades 1000kr men det var det värt för det behövdes ska jag då säga. Men men, en supergod middag är då avklarad och jag säger då det, mammas mat är självklart den godaste...

Ena Till Det Andra

Har just gjort klart min argumenterande text så nu är det bara att gå över till PA - arbete som är en aning skojigare än att skriva en jäklans argumenterande text som jag fått ändra typ 100 gånger, redan men nu är jag faktiskt nöjd så nu bli det PA för hela slanten...

Har just funnit en film som jag mer än gärna VILL ha och det är filmen Man Apart

Ne dags att börja med PA så ciáo

Gott Nytt År

För det första så vill jag önska alla ett riktigt gott nytt år!

Själv så har man då kommit hem från några härliga dagar i stugan.


RSS 2.0