Tänker på dig morfar


Igår och förrgår så ringde morfar, första gången var då han tackade för kortet man skickat och andra gången så ville han bara prata.
Kom mycket väl ihåg då man skulle få tillbringa lov hos mormor och morfar då de inte bodde i Stockholm, det var en sak som man verkligen såg fram emot då morfar alltid tog med en på äventyr och det kunde vara allt från fiske till svampplockning i skogen och andra saker. För mig så har morfar en stor betydelse och självklart känns det jobbigt att inse vad han blir tvungen att gå igenom nu men han kommer då ha mitt stöd fullt ut.
Morfar, du är en betydelsefull person för mig.
Trotts det som han nu är tvungen att gå igenom så kommer han ha mitt stöd fullt ut.




Things On My Mind

Ja vad kan man säga....
Slutade innan 12 idag och det gillades verkligen må jag säga och sitter då just nu under min favoritfilt som även kommer få följa nu till veckan då det bär iväg mot Kolmården :)

Ne ska nu NJUTA av lugnet som lagt sig här, det är såååå lugnt och då ska man även ta en SOVmorgon imorgon är väll planen innan man börjar med städandet som står på schemat mitt imorgon, sen får väll min favorittomte en plats i lägenheten också :P

Det får int va sant!!

Har en öken i halsen och fryser som jag vet inte vad!!
- Vill inte vara förkyld


Minnen


Hittade en bild från praktiken på Djurparken
Geten som är på bilden heter Jerker och är typ den coolaste get jag träffat...


Dead By April <3

Sitter just nu och lyssnar på What can I say med Dead By April, den är faktiskt väldigt bra, enligt mig alltså.
Men Dead By April har faktiskt en hel del bra låtar tycker jag, lyckades även finna en skiva med dem under resan till Birsta i Tisdags så snacka om att man är glad för det :)



RSS 2.0