Ah ja

Jag vet inte alls vad som har blivit med alla inlägg sen tidigare?
Är ganska så stensäker på att jag har skrivit inlägg efter det senaste som finns att läsa just nu. Ah ja inte jordens undergång precis men blir ju fundersam bara.
 
Annars så har man idag passat på att ta en lång promenad i solen då den tittade fram och det var verkligen riktigt härligt ute och såg även en fågel på min promenad också, som jag först trodde var en trana men ska jag vara ärlig så vet jag inte vad det var för sort då det också var på avstånd jag såg den.
Sen förutom det så har det egentligen inte hänt så mycket för mig, bara tagit det lugnt och inte så mycket mer, är då mycket piggare nu då man fått på sig lite sol och värme. Det är inte alls roligt då det är grått, småkyligt och att det dessutom hänger regn i luften så nu är man hundra gånger piggare och dessutom gladare, att vädret kan påverka en så mycket endå.
 
Ah ja, ciao så länge då!
 
 
 
 
 

Otur?

Ja då börjas det igen...
Från igår, mitt på dagen så hag inte kunnat ladda mobilen ordentligt då det har blivit något glapp i sladden och det gör mig smått tokig.
Hade tänkt beställa nytt men trodde då det inte skulle gå så fort som det har gått sen igår då det gick relativt bra att ladda men så fort man rååka röra mobilen så sluta den ladda och om man rörde den i rätt possition så började den ladda...igen och nu går det då inte alls lika bra så typiskt säger jag bara...

RSS 2.0