Vardagstankar....

Och varför ska solen alltid visa sig när man är upptagen eller när man har systemkameran nedpackad? Ah ja, finns ju fler tillfällen att bege sig ut med kameran, man kan ju inte vara ute exakt hela tiden och fota. 

Ah ja, har ju istället hunnit med en del andra saker denna dag. 
Har suttit och kikat på Mio och Ikeas hemsidor. 
Förutom allt kring kommade flytt till större boende så har jag rent allmänt gått och dagdrömt om allt mellan himmel och jord känns det som. Har definitivt inte blivit något mycket klokare av allt man haft i tankarna idag heller men imorgon är det ju en ny dag, så nya tag. 

Insåg även idag att det är precis en månad tills det att man får nycklarna till nya lägenheten :) 
Så nu kan jag nästan lova att dagarna räknas ned. 
 
 


Förbenade sol

Jag har egentligen inte alls har emot värmen så är detta som vädergudarna bjuder på, lite väl FÖR varmt för mitt tycke då det är större delen av dagarna, vindstilla vilket gör det snäppet jobbigare. 
Men men man får väll se från den ljusa sidan att semestern närmar sig sakta men säkert vilket känns skönt och det är nog det som just nu håller en motiverad att jobba igenom värmen då det är som att jobba i en bastu nu på jobbet om dagarna då ventilationen inte är riktigt tipptopp så bra som man hade önskat att den var. Men det går bra, bara bita ihop och köra på så gott man kan och se till att man har vattenflaskan till hands så ska man väll förhoppningsvis överleva fram till ens semester börjar... 

Min andra semestervecka i år kommer för min del att innehålla flytt till större boende vilket känns riktigt bra men jag hoppas och ber och håller tummar och tår att det inte är typ 30+ ute när flytten väl sker.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 


RSS 2.0