Abstinens

Har typ stirrat på kameran i två dagar nu och vill verkligen ut och fota men det finns en faktor som satt stopp för mig och den heter förkylning, har velat bege mig ut och verkligen fota men det får vänta liiite till, vill bli kvitt förkylningen innan större strapatser med kameran.
Kan nog faktiskt erkänna att jag typ har abstinensbesvär just nu och det är tack vare den förbenade förkylningen!!
Men snart så SNART

Fotorunda

Blev en liten fotorunda idag i det väldigt fina vädret. Blev då nöjd över resultaten men finns ju en del kvar att träna på men nöjd e jag då! 😊

Tusen bitar

Japp vad kan man egentligen säga om denna dag förutom att jag i skrivande stund är sjukt trött pga. att jag inte alls har kunnat sova ordentligt igår natt då man haft en rygg som värkt ordentligt så det enda som riktigt hjälpt mig idag är att gå så har blivit några mindre rundor ut idag i försök att lindra värken till en viss del och det har ju fungerat ett tag innan den åter är tillbaka igen. Men förutom att det känns att man ska gå i bitar så har denna dag rullat på rätt bra ändå, bara bita ihop och köra på.
 
Annars så har man som sagt haft med kameran och varit ute en liten kort sväng.
 
Ja jag vet att bilden är så suddig som det bara går att vara men jag är endå nöjd att jag ens lyckades fota norrskenet som var för ett tag sedan här.
 
 

Kvällskvisten

Nu på kvällskvisten så har man suttit med kameran och testat makron och sen testat en del andra inställningar och det går faktiskt hyfsat bra.
Går då åt rätt håll för träning ger ju färdighet så det är bara att fortsätta så kommer ju bilderna att bli bättre och bättre. Känns faktiskt riktigt bra.
 
Så nu blir det nog att slänga sig i säng för imorgon blir det trotts ledig dag lite att göra. Får hoppas att det inte är så snorkallt ute imorgon så kanske det eventuellt blir en fotorunda ute också men det återstår att se imorgon för nu blir det minsann sängen för mig.
 
 

Ny kamera

Har ju märkt att jag varit urusel med uppdateringen på "BildMix" men nu kommer det nog troligtvis, hoppas jag, det att bli ändring på det då man fått som rubriken lyder, en ny kamera så det kommer bli en del ändringar.
Men av de bilder som är i tidigare inlägg så är jag faktiskt väldigt nöjd över resultaten.
Så nu ligger Zoom och Mega illa till då de lär bli "försöksobjekt" framöver då kameran är i farten men som sagt är riktigt nöjd över resultaten. Går åt rätt håll.
 
 
 

Bildbomb nr 2

 

Bildbomb nr 1

 
 
 
 

RSS 2.0