Solen Lyser Gul Som En Zingo

Förmiddagen tillbringades i Umeå och åt lunch på Eurasia (kinarestaurang)
Det som man hann köpa var
svarta leggings
en grå tröja/tunika
en brun tröja/tunika 
7pack ankelsockar 
Salva 
Och sen så köptes det en stavmixer till pappa som han bad mig köpa så skulle jag få tillbaka pengar av honom. 
Men annars så har det faktiskt varit en härlig dag, solen skiner och det är inte så farligt blåsigt så hoppas det är sånt här väder till påsk, hoppas hoppas    


The Day

-Take each day as it comes-

Happy Face :)

Idag så har jag faktiskt, otroligt nog införskaffat ett par nya skor för inte ens 200kr, snacka om att man är jublandes glad då jag för det första inte är någon shoppingtok precis men är då väldigt nöjd över inköpet ska jag få be att tala om. Men sitter då just nu halvt slö vid datorn och ska nog ta och gå till tvättstugan och se om först och främst maskinomgång nr 2 är klar och om den är det så blir det omgång nr 3 och sen ut med hundarna i skogen. Så ser då min dag ut idag tro jag, om det nu inte kommer något i vägen vill säga men än så länge så är det så min dag ser ut...

Ne dags att ta och röra på benen, blir utstirrad av Spike just nu så...


Ge upp!!

-Vädergudarna får gärna bestämma sig hur de ska ha det nu!-


Jag ser det STORMAR

Ena sekunden är det hyfsat och den andra sekunden är det storm, hur ska vädergudarna ha det egentligen??
Även om jag gillar allt som har med vinter att göra men att det ska storma är en helt annan sak och det har typ stormat nu i nästan tre dagar nu...inte alls skoj men tur att man fortfarande står på benen men det är inte alls skoj nu när det är inne på tredje dagen dessutom.


Dag 2

Känner mig som halvt off just nu då det har hunnits med en promenad som var 3-4 km enkelväg så ungefär 6-8km sammanlagt gick man idag så off är vad jag är just nu men men det är bara att bita ihop trotts att ögonen bara vill falla ihop känns det som.

Snart så bär det iväg ut igen för ännu en promenad med hundarna :)


Dag 1

Idag så har första dagen på andra praktikplatsen, Håkmarks Hundhotell och har idag nästan blivit nerdragen i djupsnö av en hund vid namn Nelson men jag lyckades stoppa i sista sekund...pust

Men det har då gått väldigt bra för att vara första dagen :)


I know


I know that I'll See You Again


Stort +

Är färdig för färd mot Lycksele...igen
Åker i eftermiddag och kommer stanna kvar där och sen åka vidare på Söndag till Håkmark där nästa praktik ska vara. Hoppas bara inte att man är som en zombie de första dagarna eftersom man fått kliva upp 5 i två veckors tid men det återstår att se om det verkligen blir så?

Får då inviga min nya "skolväska" där både dator och skolarbeten rymms i en och samma väska.

Det jag kan säga om första praktikplatsen är att det var roligt då det var ett härligt gäng man fick arbeta med så det är ett + i kanten.   


Dagvild?


Första gången man känner sig VÄLDIGT dagavild


Up And Go

Är som sagt fortfarande på praktikplats nr 1 som är ridklubben här hemma.
Hjälpt till lite i rivning och ombyggnationer av dyngramp och ställning och det var igår då de började lite smått som man även fick se att det GÅR att bryta sönder en kofot i två delar men herrarna som jag arbetar med fick nya verktyg, en hammare och kofot så den stora frågan är ju hur länge det ska hålla då den gamla kofoten som sagt var i två delar och den gamla hammaren var då allt annat än vad de ska vara så jag vet inte alls hur de lyckas.

Undra egentligen hur morgondagen kommer sluta?
Hoppas i alla fall att verktygen kommer förbli hel ett BRA tag

Ne nu bli det godnatt för min del om man nu ska upp 5 imorgon så behövs det. 
 


Zombie i farten!!

Känner mig bokstavligt talat som en zombie i denna sekund men ska försöka hålla mig vaken åtminstonde en timme till och mer men ska då hålla mig vaken så pass länge som det går. Vill ju inte länga mig allt för tidigt så ska tappert försöka hålla mig vaken trotts att jag sjukt trött men men det är bara bita ihop...

Designern :P

Fick för mig igår att försöka göra något snyggt med mitt svarta ljusfat och idag så införskaffades röda stenar och sen fem svarta blockljus i olika storlekar och det blev VÄLDIGT snyggt för att först vara en idé i huvudet till riktigt verk så det känns skoj.

Men imorgon så är det ännu en dag och då bli det att kliva upp 5...igen
 


Funderingar

Kollade med tabussen.nu för nästa helg då det bär iväg mot nästa praktikplats och den enda möjligheten är att åka mot Lycksele på fredag med buss och sen vidare till nästa praktik på söndag men får se hur det blir med det så blir lite fundersam på det nämligen men såg även att det jag kollat på gällande busstider på söndag mot praktikplatsen är ändrade, undra hur jag kollade egentligen?

Nu så är det ungefär 6 veckor kvar tills man åker ned till Stockholm och har praktik där i två veckor. 
Ska jag vara ärlig nu så längtar jag verkligen enormt mycket ned dit då man förutom praktik i två veckor får vara med världens underbaraste släkt i hela två veckors tid och när jag hör på både mormor och morfar som jag ska bo hos att de ser fram emot att jag ska komma och det känns faktiskt bra inombords då morfar dessuton avslutat sista behandlingen mot cancern så det känns för det första superskoj att man överhuvudtaget fått en praktikplats i Stockholm men även att man har hela tjocka släkten i Stockholmsområdet som man får chans att träffa under de två veckor som man är där som man annars inte hinner/har möjlighet att träffa, har ju i ju för sig en kusin i England så det blir ju en aning svårare.   
Men om jag tänker efter så är jag nöjd att jag tog beslutet att söka praktikplats där nere så jag har slagit två flugor i en smäll kan man lugnt säga.   


Musiktime

Sitter och lyssnar på favoritlåten Jolene med Jill Johnson genom spotify
Och tar givetvis det lugnt då mina fötter inte alls tillåter långa vandringsstunder, kommer då få äta ipren under två veckors tid ungefär då det är den sablans hälsporren som gör det helt omöjligt att gå länge stunder men nu ska det försvinna med hjälp av ipren har jag bestämt...


Trevlig Dag

Denna lediga dag tillbringades på sjön där det kördes 4-hjuling, crosskart och bil. Det var verkligen skojigt att se på då det var personer som man kände som var med men även några andra som man inte sett tidigare men roligt var det då i alla fall & trevligt. Vi hade då ganska så tur med vädret då solen tittade fram på förmiddagen och sen blev det en aning mulet fram mot slutet av dagen men det var då glädje på hela gänget hela tiden. 

Utvilad är man då verkligen så man överlever nog ännu en vecka med att behöva kliva upp 5.

2 lååånga timmars väntande

Idag var det inte den absolut bästa och roligaste avslut på en vecka.
Fick tillbringa typ 2 timmar på sjukan då det hade blivit något fel någonstans?
Hade en tid 12.30 men var där typ 10 min över 12 och fick komma in 12.30 som det var sagt men det var provtagning och sen var det bara att vänta på att få prata med en läkare och det var minsann den längsta väntetid jag varit med om, det tog typ 2 timmar! innan läkaren kom, snacka om att man höll på att somna, det kändes att man varit vaken sen 5 i morse så tidig kväll för min del ikväll...


Dag 4

Insåg just att imorgon så är första praktikveckan avklarad, 1 av 7 veckor så nu då morgondagen är gjord så är det 6 veckor kvar, värst vad det går undan.


Dag 1

Idag så gjordes första dagen på praktiken och det gick faktiskt väldigt bra.
Det mockades i boxar samt att foderrum och sadelkammare städades och det städades och plockades undan en hel del faktiskt.
Fick typ en halv åktur av en häst också som fått fnatt nå så enormt då det var typ gasen i botten exakt hela tiden och bakbenen var det liv på så dem fick man passa sig för men in kom vi då.

Imorgon så börjar dagen halv 7 ungefär så frågan är om mina fötter lever imorgon kväll ??


Time To Start

Imorgon så drar praktiken igång och det ser man verkligen fram emot, praktiken börjar för mig här hemma så det känns på ett sätt skönt att det är så för sen de andra två platserna är på andra orter (en är Stockholm)
Pratade även med morfar idag som meddelade att jag var så välkommen till dem (v.17 - 18) 


 


Numbers And Numbers

En sak är då säker, jag börjar bli en hejare på att göra innehållsförteckning, i början så gick det inte alls men nu går det VÄLDIGT bra ska jag få be att tala om. 

Men annars så händer det ingenting speciellt faktiskt, tar det bara lugnt och pysslar lite som sagt med innehållsförteckningar och för att göra en lång historia kort och inte komplicerad så är det så att jag sysslar med ett skolarbete.


One Step At The Time

PA-redovisningen gick faktiskt ganska så bra idag så nu är det till att ladda upp inför praktikperioden :)

PA - Rapport, I DON`T like

Jag har då kommit i unfund om en sak, jag gillar verkligen inte PA-raporten då den är hur invecklad som helst och bara allmänt jobbig men det måste liks göras och har försökt mig på den ikväll, ska fortsätta mer imorgon då man får hjälp av en lärare som tur är!


 


The List

Har en finfin måste göra lista för imorgon och den lyder så här

1. Få veta lite mer specifikt kring den omtalade PA-raporten
2. Kolla vad som i övrigt är kvar att jobba med (I andra ämnen)

Det lär nog tillkomma något mer på min egna lilla lista men tills vidare så ska dessa två saker göras :)   


Sablans mikropopcorn!!

Jag har typ otur med mickropopcorn för det skedde för en stund sen en liten olycka i mikron med en popcornspåse där innehållet var typ SVART så undertiden som man städade mikron och öppnade fönstret så stod påsen under rinnande vatten som senare slängdes i en påse som slängdes i en annan så dubbelpåse blev det och nu luktar det då minde bränt och man kan se över hela lägenheten så det är återställt till det normala nu som tur är och jag ska nog hålla mig från mikropopcorn ett tag tro jag...det går då inte som jag vill i alla fall

Sömnbrist till 1000

Tog just en välbehövlig vilostund, mitt huvud höll ärligt på att somna så den stunden på ungefär 30-40 minuter räkte gott och väl. så nu bli det mat och sen lite skolarbete tro jag faktiskt...


RSS 2.0