Hundoasen dag 1

Dag nr 1 är avklarad och det gick väldigt bra, så det ska bli två roliga veckor.
Men imorgon bli det 9 - 18 och buss dit och sen får man skjuts hem av världens bästa moster som också slutar den tiden så det bli ju perfekt. 
De är då trevligt gäng som arbetar där så det ska bli riktigt intressant och roligt faktiskt.
 


Day One

Dålig uppdatering, i know men det beror lite på att man just nu i denna stund sitter hos världens bästa mormor och morfar och att man kommit åt internet, denna dator är ju självklart bäst :)

Tillbringade natten i buss men är som sagt framme och allt är helt så bra som det kan bli i värmen.
Det är då VÄLDIGT varmt här just nu i denna stund men det är faktiskt småskönt ändå.
Imorgon så blir det till att ta reda på lite om hur arbetstiderna blir under veckorna samt att kolla upp angående mat. Men det går utmärkt, inga bekymmer här ne.

Ne nu ciáo


Hur gullig morfar kan man ha?

Morfar ringde just och frågade först vad praktikplatsen jag ska vara på heter och sen när jag förklarat så visade sig att han varit där och han den pratglada herrn hade till och med sagt något i stil om att hans barnbarn ska vara hos dem men ingen av dem han pratat med viste om något. Men han hann på den stund vi pratade, förklara på ett ungefär hur stället såg ut och att det var på 3:e våningen och att det var en stor hiss som rymmer ungefär 10 hundar, enligt han då men han hade även kollat upp bussar som ska gå från porten där han och mormor bor och nästan hela vägen fram till där praktikplatsen är. Så världens sötaste morfar sa även att han kunde skjutsa mig dit första dagen, och det märktes verkligen inte att han längtar tills att man kommer. För vi barnbarn har en stor del för både mormor och morfar och det känns sjukt skönt att det snart bär iväg... 

9 dagar kvar 


Osvallad.......Svallad.......Osvallad.......Svallad

Sitter bänkad med datorn och vattenglas och arbetar med skolarbeten...
Det enda som finns i skallen är typ svallad och osvallad morän just nu, letat skillnaden på dem ett tag nu.
Men insåg just att jag och geologiboken kommer vara bra vänner innan detta är över :P

10 Dagar Kvar

Jag längtar verkligen ned nu 
Allt för praktiken är klart så det känns skönt och nu vill jag bara komma mig ned :)  


11 Days Left

Är det jag som håller på att bli tokig men jag sitter ärligt och räknar ned dagarna nu känner jag...
Och idag är det 11 dagar kvar


Rocco & Jay


(Bild från Google)

Bild på supersöta tvillingarna Rocco & Jay Byrne
Söner till Nicky Byrne från Westlife och hans fru, Georgina

Jag tycker då de är väldigt lik både Nicky och Georgina.   


Don´t like rain

Regn, gillar verkligen inte regn då det blir sååå söligt och slaskigt varje gång som det nu har regnat...


Typiskt

Är det inte det ena så är det de andra, typiskt!


One Step Closer

Sitter och arbetar på barnens rättigheter och lyssnar på Brooke Hogan
Imorgon är planen att självklart fortsätta på barnens rättigheter som jag ska försöka göra bättre och så är det tänkt att jag ska smått börja packa stora rullväskan som flyttade in till mitt rum igår kväll.
Men snart så bär det iväg mot Stockholm och jag läängtar verkligen.
Mp3:n laddas för fullt med musik och sist jag kollade så var det 664 låtar inladdade så ska se om man kanske får siffran något högre för då har man ju alltid något att göra på bussresan.

Adios


Down We Go

14 Dagar Kvar


Must Do It Now

Sitter och småäter på godis och gör inte så mycket mer förutom att jag sitter och lyssnar på Don Omar som även är med i Fast & Furious men håller typ på att somna känns det som men som tur är så åker man snaaart till stugan och det ska då bli skönt.
Insåg idag att jag under nästa vecka MÅSTE börja packa inför resan
Men min egna pyssellåda kommer då följa med både till stugan och till Stockholm då jag hittat världens roligaste tråd just nu så det blir SNYGGA armband.  

16 dagar kvar


Snart så!!


17 dagar kvar


My Daylist

Sitter och lyssnar på Westlife men funderar ärligt på att ställa mig i duschen då man har en hel del hårspray i håret sen igår...

Men min dag ser då ut så här då man kommit ur duschen 

1. Promenad med hundarna
2. Införskaffa ögondroppar och schampo + balsam (lär väll hitta något annat bra och ha saker också...
3. Läxarbete
4. Se över lite inför Stockholmsresan

Så tror jag minsann min dag kommer att se ut och förutom det så blir det någon/några promenader till med hundarna i det kräksnöande vädret...

18 Dagar

Sitter och typ räknar ned dagarna känner jag...
Läängtar nå så grymt just nu

18 dagar kvar


Love The Mp3

Äntligen säger jag bara, hittade min lilla svarta finfina mp3 nu så nu ska det rotas och ändras en hel del i spellistan då den kommer vara fyllt till gränsen tills bussresan till Stockholm :)


Night Night To The Head

Sitter och lyssnar på spotify och funderar på allt mellan himmel och jord just nu känns det som...
Men sitter även och kollar på klipp på Youtube, enbart för att hålla mig vaken men funderar ärligt på att ta och sätta punkt här för dagens bravader.
Nu då jag tänker efter så lät det VÄLDIGT skönt att sätta punkt och sen bädda ned sig i sin skööna säng så jag tro jag tar och gör det.

God Natt


Show Me

Show Me The Meaning To Being Loonley - Backstreet Boys


Rekomenderar

Så då sitter man i lägenheten igen efter ungefär 2 veckor på Håkmarks Hundhotell och det är faktiskt en lagomt stort ställe med naturen just runt knuten och under den tid där så har man träffat på en och annan hundras som man annars inte ser och det har verkligen varit en rolig tid där då man träffat på både pratglada och spralliga hundar som blivit hur glad som helst att man kommit.
Klicka på länken för att läsa mer om dem men jag säger det, det är verkligen en plats att rekomendera för dem i Umeå området.


Mormor & Morfar


Snart kommer man få vara hos världens bästa mormor och morfar, läääängtar nå så grymt tills det att man får träffa dem och vara hos dem i 2 veckors tid :)


On My Mind Forever

- Just Do It Your Way -


Not In The Real World


Jaha, vad kan man egentligen säga?
Jag har då idag räknat ut att det är ganska så exakt 3 veckor till det att man åker till Stockholm och längtar nå så grymt tills då. Men annars så är det inget annat som hänt förutom att jag är i helt andra världar än den jag egentligen ska vara i vill säga, tänker typ på allt annat utom det som jag ska göra.

Men sitter då typ just nu och lyssnar på antingen
(Klicka på bilderna för att lyssna på låtarna)




Hit You With The Real Thing - Westlife

Eller på


Just Beacuse Of You - Us5



















Love Champis

Är som ett barn på nytt, köpte en champis är något som ligger på toppen av favoritlistan...än då man typ druckit det sen det att man var liten och varje gång man var hos mormor och morfar.


Have It All

Have it all - AJ McLean


Number One :P

Då jag kommer hem så vet jag garanterat vad jag ska införskaffa, nämligen mer ögondroppar då den flaska jag har nu är nära på att ta slut.

Ne nu dags att stänga ned då jag känn mig en aning utstirrad av en viss person som tjatar ihjäl mig snart så dags att stänga ned nu så ciáo


In my head

Jag tro minsann att jag blivit någon typ av musiksappare istället för en som sappar mellan kanalerna på teven.
Har typ på inte ens tio min hoppat mellan tre låtar tro jag men det lär nog inte sluta där, om jag nu känner mig själv rätt :P Lär nog sluta på 100 låtar innan dagen ens är slut.

Men annars så sitter man i sina egna tankar. 
Ser fram emot praktikplats nr 3 som är i Stockholm, det ska bli väldigt roligt.
Men det bästa i det hela är att man då i två veckors tid förutom praktiken även vara hos världens bästa släkt på mammas sida som man annars ser aldeles för sällan så det känns faktiskt väldigt bra om jag ska vara ärlig :)  
Men en sak är säker, jag kommer då vara halvt mör i kroppen då jag väl kommer ned då man på söndagen (påskveckan) kommer åka ned med buss och är framme på måndagen så jag kommer vara en aning slö och trött men det lönar sig då man får komma till underbara släkten...

Ne men nu bli det luunch :)


RSS 2.0